Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Nadam se da ova nova sezona nece biti prokleta.

Dva puta zamalo ispali, RTS definitivno mora da sr potrudi vise kad je ESC u pitanju.

I da se Peachkica vise ne prijavljuje, nek si ona peva njene tralalajke.

Nadam se da će nas uspeh Hrvatske vratiti ponovo u život 2025. nakon dve uzastopne godine kada smo zamalo ispali.

Nadam se da će nas uspeh Hrvatske vratiti ponovo u život 2025. nakon dve uzastopne godine kada smo zamalo ispali.
Tome se i ja nadam. Mada bi bilo bolje da je Hrvatska pobedila, jer bi tada zasigurno imali još veće interesovanje

Nismo uradili ništa nakon sopstvenog uspeha 2022, kakav crni uspeh Hrvatske. Domaći festival jedino ide u dobrom smeru, ostalo sve zavisi od sreće i slaganja kockica.
*zavisi od toga da li ti je nastup jeftin a moćan ili zahteva profesionalan pristup i kadriranje

Obzirom da rts svaki put čeka da se pojavi ovo prvo, nije ni čudo što nam se uspeh dešava jednom u 10 godina

Svakako zbog uspeha Hrvatske, to ,,Mi smo mala zemlja, ne možemo ovo ili ono....", pada u vodu. Zanima me koji će biti sledeći izgovori!

Kako Duška kaže, najbitnije je da emocija Srbije dopre i do Andreasa iz estonskog sela 😉

Za sad bar znamo ko se najvise obradovao temi

maja-nikolic.gif

Treba zarađivati na glupima, sami su krivi što su laka meta.

Status
Not open for further replies.
Back