Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Crna Gora dozvoljava dvojno državljanstvo samo u slučaju da Crnogorac uzme i srpsko, ali ne dozvoljava da neko sa srpskim državljanstvom uzme i crnogorsko nego se mora odreći prethodnog. Znam po sestri jer i deca i muž joj imaju srpsko, ali ona iako je udata i živi u Crmoj Gori ne može imati i crnogorsko, a srpskog ne želi da se odrekne.

Znaci mi dajemo njima ali oni ne daju nama dvojno.
Nema to veze sa njima, CG ne da, da bilo koji njen državljanin ima 2 ili više državljanstva po zakonu, dok Srbija da, pa tako kad neko iz CG podnese zahtev za naše, naše boli du** da li ima CG (ili bilo koje zemlje) pošto je kod nas više državljanstava dozvoljeno, pa samim tim im i daju, a stranu državu o tome ne obaveste pošto im nije u interesu niti su dužni. Dok Crnogorci traže da se odrekneš svih koje imaš, jer je to uslov da dobiješ.
Glavni razlog zašto pojedine zemlje ne daju dvojno je naprimer ako taj njihov državljanin počini neko teško krivično delo i pobegne, pa se raspiše Interpol poternica, on prilikom hapšenja može da bira u koju zemlju želi da ga pošalju (ta koja ga traži ili tu drugu) a neke zemlje nemaju saradnju pa može i da izbegne krivično gonjenje ali odoh sad već u offtopic. 😂

Meni me ne sviđa ovo što radi tj deli ove storije protiv Montesonga i kako je fake bla bla, prvo ovi su pobedili pa pobedili, drugo i da oni nisu ona je svakako opcija broj 3-4 realno. Isto sam tako Zeynu osudio za Luku kad je jela g, tako da ovu malu zbog ponašanja ne želim da nas ikad predstavlja kakva god jos pesma bila. A meni je bitno i kakva je ko osoba.

Devojka je uložila svu energiju gradeći karijeru, treba to razumeti. Kada nešto radiš iskreno, od srca, a primaš udarce ispod pojasa, nije lako.
I Luka je primer koliko je uložio sopstvenog truda i talenta u ono što radi i stvara, a neki to olako komentarišu. Postavite se u njihovu kožu.

Ja gledao na RTCG, HD, dobar zvuk baš bio. Bolji nego Benidorm Fest

Pa kako izgleda, verovatno će se i odreći CG državljanstva

View attachment 27189
Ovo podseća dosta na njenu majku iz serije Folk, kojoj je njena ćerka najbolja, najtalentovanija i sve naj, dok drugi ne vrede ni po 'ladne vode. A i situacija podseća na scenu iz iste serije kad nije osvojila takmičenje u Obrenovcu, pa su svi oko nje padali u očaj

Pa iskreno Kejt i jeste debelo podcijenjena, i 2018. i sada ove godine. Imala je sasvim solidan paket za Eurosong.

Sad sa ove perspektive mislim da je Hristina bila najrizičniji izbor za Malmo, ali mislim da je mogla ostvariti najbolji plasman pored Konstrakte. Ako gledamo ono što je pokazala na PZE-u cijeli nastup.

Ali na primeru Teya Dore smo videli da ne mozemo praviti predvidjanja na osnovu pze nastupa. Mogu misliti na sta bi Hristinin nastup licio uz RTS-ov tajni zacin

Nemam ništa protiv, jer smo crni i tamni od 2021. zapravo svake godine.

Sad sa ove perspektive mislim da je Hristina bila najrizičniji izbor za Malmo, ali mislim da je mogla ostvariti najbolji plasman pored Konstrakte. Ako gledamo ono što je pokazala na PZE-u cijeli nastup.
Ti se baš uhvatio Hristine.
Nemam ništa protiv devojke, lep nastup, ali je hajlajt i jedini wow efekat letenje koje je na ESC zabranjeno. Ako su se od Teye smorili, tek bi od nje.

Status
Not open for further replies.
Back