Isto tako ste pisali i za FSC kada je trebalo da se nastavi na ovom forumu... "Stvarno mi se ne da da slušam stare pesme Lady Gage, Beyonce, Rihanne itd"... Smarate sa tim
Slažem se definitivno, šta šaljem Romale romali sad pa Jutro pa Ludi letnji ples... ne mogu nikako, preskačem ako bude tako, kao što bih FSC preskočio da je krenulo sve od 0.
Pa dobro, eto i ja ću preskočiti ukoliko se promeni naziv takmičenja a nastavi se sa starim spiskom pesama... Svakako se više neću oglašavati što se tiče ove teme, ne zavisi mi život od toga...
ako postoji spisak slatih pesama na toj Srboviziji kao što je postojao do poslednjeg prošloforumskog FSCa ne vidim zašto bi se ovde drugačije tretirale pesme.
Pa dobro, eto i ja ću preskočiti ukoliko se promeni naziv takmičenja a nastavi se sa starim spiskom pesama... Svakako se više neću oglašavati što se tiče ove teme, ne zavisi mi život od toga...
Slazem se da nema potrebe ispocetka ici sa pesmama, ma kako god se zvalo izdanje, jer ce to u sustini biti isto ili slicno kao Srbovizija. Isto kao i za FSC, glasam da se nastavlja sa pesmama tamo gde smo stali.
A ako ne, svakako necu slati pesme koje su vec bile, a s druge strane necu bojkotovati ako ih neko posalje.
U svakom slucaju, cini mi se da bi nas najmanje 20-ak ucestvovalo na ovom izdanju.
A sto se tice Markovog predloga za ocenjivanje evrovizijskih pesama i tu se slazem.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.