Predlozi i utisci o forumu

Isto tako ste pisali i za FSC kada je trebalo da se nastavi na ovom forumu... "Stvarno mi se ne da da slušam stare pesme Lady Gage, Beyonce, Rihanne itd"... Smarate sa tim 😆😔
 
Te pesme slušamo i ovako, šta mi teško da je čujem još jednom. Niko neće umreti zbog toga
 
Slažem se definitivno, šta šaljem Romale romali sad pa Jutro pa Ludi letnji ples... ne mogu nikako, preskačem ako bude tako, kao što bih FSC preskočio da je krenulo sve od 0.
 
Pa dobro, eto i ja ću preskočiti ukoliko se promeni naziv takmičenja a nastavi se sa starim spiskom pesama... Svakako se više neću oglašavati što se tiče ove teme, ne zavisi mi život od toga...
 
Kao za FSC treba otvoriti anketu i diskusiju na tu temu. Imali smo temu o sudbini FSC-a.
 
Mislim da je svakako tako najbolje, iako delim mišljenje da nema potrebe da se počinje od nule, te pesme svakako slušamo van takmičenja.
 
ako postoji spisak slatih pesama na toj Srboviziji kao što je postojao do poslednjeg prošloforumskog FSCa ne vidim zašto bi se ovde drugačije tretirale pesme.

Šta je bilo bilo je, jedna pesma jedan rezultat.
 
Last edited:
Pa dobro, eto i ja ću preskočiti ukoliko se promeni naziv takmičenja a nastavi se sa starim spiskom pesama... Svakako se više neću oglašavati što se tiče ove teme, ne zavisi mi život od toga...

Promena naziva takmicenje ne znaci promena celog koncepta, to je rebranding, pravila svakako ne verujem da ce da se menjaju.

A i uostalom ne mora ni da se promeni naziv, mozda da ga pišemo kao SSC umesto Srbovizija.
 
Slazem se da nema potrebe ispocetka ici sa pesmama, ma kako god se zvalo izdanje, jer ce to u sustini biti isto ili slicno kao Srbovizija. Isto kao i za FSC, glasam da se nastavlja sa pesmama tamo gde smo stali.
A ako ne, svakako necu slati pesme koje su vec bile, a s druge strane necu bojkotovati ako ih neko posalje.
U svakom slucaju, cini mi se da bi nas najmanje 20-ak ucestvovalo na ovom izdanju.

A sto se tice Markovog predloga za ocenjivanje evrovizijskih pesama i tu se slazem. (y)
 
Gde ga vidiš?
 
  • Haha
Reactions: Mrm
I ja sam ga jednom primetio, ali koliko se secam on je dobio zabranu pisanja, nije bio banovan.
 
Back
Top