Predlozi i utisci o forumu

Sve što je vezano za search funkcionalosti radi se indeksiranjem u bazi, a što je više sadržaja, ta tabela u bazi zauzima više mesta. 21. jula kada je rađen upgrade foruma, ta tabela je ispražnjena kako bi se oslobodio prostor u cilju opstanka foruma, jer smo bili blizu limita od 2GB za bazu. Ako nekada budemo imali više resursa, možemo odraditi rebuild search indeksa, kako bi pretraga funkcionisala i za stariji sadržaj od tog datuma.

Xenforo podržava i Elasticsearch, tada se ne koristi ovakav sistem pretrage, ali to dodatno košta i prilično je skupo, skuplje od samog hostinga nekoliko puta, pa se to ne može priuštiti.​

Ja čini mi se nikada nisam na ovom forumu mogao da vidim stare postove.

Trebalo bi da možeš da vidiš kao i svi ostali. U svom profilu, klikom na broj postova ili Postings, videćeš sve svoje postove napisane ili izmenjene nakon 21. jula, a klikom na Latest Activity, možeš videti svoje aktivnosti, uključujući postove, iz poslednjih 90 dana (klikćeš na dugme Show older items na dnu te strane).

postovi.webp

Miloše, zbog čega se više ne prikazuju svi x i tiktok postovi čak i kada se pravilno upišu u 'media' opciju u okviru posta?
Postoji više potencijalnih faktora, počevši od foruma i poslednje verzije, nekog script koda, do načina na koji se "embeduju" linkovi i potencijalne promene toga na strani pomenutih sajtova. Za sada ne mogu da utvrdim razlog, pa kada budem imao neku informaciju, napisaću ovde.

Postoji li razlog zbog čega ne postoji edit funkcija? Nervira me što ne mogu da ispravim slovne greške koje uočim tek nakon što objavim komentar 😂

Imaćeš mogućnost izmene posta nakon napisanih 30 postova. Izmene su moguće u roku od 10 minuta nakon napisanog posta, a to ograničenje je uvedeno zbog zloupotreba u prošlosti, a korisno je i u nekim forumskim igricama.

Postoji li razlog zbog čega ne postoji edit funkcija? Nervira me što ne mogu da ispravim slovne greške koje uočim tek nakon što objavim komentar 😂
Ma samo prihvati disleksiju, nema veze sto ovde postoje grammar nazi koji jedva čakaju nekom da kažu da je nepismen. 😂

Pipi kaže da ne može da uđe na forum, isti problem kao onomad što je Dežurni imao. :D

Menjala je email adresu pa se nakon toga zahteva verifikacija naloga. Odobrio sam sad, pa neka proba da se uloguje.

Hvala, uspela sam sad. Da, menjala sam adresu, i trebalo da dobijem link na email za potvrdu, koji nije dosao.20 x sva sreca da postoji slushamo. A nije radio no contact form, verovatno posle azuriranja sajta?

Član Citrus01 je banovan na nedelju dana zbog drastičnog kršenja pravila foruma.

Ujedno apelujem na sve članove da poštuju druge članove foruma, urednike i nikako ne pribegavaju vređanju, koje niko nije dužan da trpi.

Back