Na ovoj epizodi se tacno videlo koliko gubimo sa samo 45 minuta. Nemas vremena da procesuiras sta se desilo jbt.Inace epizoda je ova bila luda. Ja nzm sta je ovo.
A sladak si sto stavljas spojlove, a nas trojica znamo otprilike pobednika mini challenga trece epizode druge sezone UKa. Mislim, lepo od tebe. 😂Stigao sam do All Stars 4.
Obične sezone pogledao zaključno sa 11.
Koja je ovo navlakuša.
Untucked doduše preskačem.
Bob, Trixie, Katya i Bianca omiljene.
Aquaria ne razumem zašto je pobedila.
SNG toliko iritantna i Rajah.
10. i 11. sezone su mi se najmanje svidele, a i za ovu AS4 niko nije imao lepu reč da mi kaže.
Znaci ne bude li Sasha pobedila ova sezona mi je pointless. Cast je bio dobar ali edit je unistio sve moguce.Ova 15. sezona... .... ....
Znam pobednike mini Challenge-a fazon Tajlanda 😂 ali cute je slazem seA sladak si sto stavljas spojlove, a nas trojica znamo otprilike pobednika mini challenga trece epizode druge sezone UKa. Mislim, lepo od tebe. 😂
Meni samo Trinity i Manila su bile top u toj sezoni i tu sam prvi put izgubio postovanje prema Latrice koja mi je bila jedna od omiljenihDosta ljudi to misli, ali ja je nešto baš volim, verovatno zbog Naomi Smalls i Trinity.