sm San Marino 2022: Achille Lauro - Stripper

Isuse bože, mikrodržava će treći put zaredom u finale?! 😖
 
Ja sam oduševljen delom što smo videli..
Ja bih na press poll današnji, glasao za Island, pa ovo..
 
Meni ovaj isječak kao takav dobar, djeluje dobro nastup, ali obzirom na to da nisam pobornik toga da se odronost neke pjesme nadomješta nastupom, u globalu i dalje ništa
 
Slazem se s Markom. Dobro je sve osim pesme.
Nekako imam osecaj da ce uci u finale umesto Finske.
 
I don't know
All I need is love
All I need is love...


Cijeli dan danas u glavi. Negdje uz "na na na" ubacim ono "cowboy", "like a virgin", "Britney" i naučila sam "ma che stupida voglia che ho". 😂 Primila sam se, nemam pojma kako. Achille mi je i dalje odbojan.
 
Cirkusantski nastup se i mogao očekivati ovde. Sve, ali apsolutno sve mi je odvratno u vezi ovoga, tako da se nadam da ovo ostaje zacementirano na dno pf-a.
 
Meni licno se ne dopada ovo sto vidim. Cak mi se vise pesma dopada, od nastupa.
Objektivno, dosta dobro izgleda i mogao bih nekako da povezem sa pesmom, a plus mora privuci paznju pa ce se secati bika na sceni kojeg jase.
Mene ovo podseca kao da je u nekom kantri klubu, odrzava se karaoke, a on pijanac prijavio se da peva, em ne zna da peva, em zaplice jezikom.
Ne vidim ovo da prolazi, ali ima dobre sanse da ne bude poslednji.
 
Ovdje sve izgleda odlično, Aki nadmašio sebe. Ipak mislim da neće ići u finale (najviše radi žirija)
 
  • Sad
Reactions: Mrm
Nisam nijednom bio njegov ljubitelj, a ni i ova pesma mi nije nešto posebna.
Ali kada je pustim, pomislim kao da je neki moj predstavnik u pitanju, zbog tog Sanremo osećaja, verovatno. :D
 
Sve bolje i bolje kvote na svim kladionicama da ce plasirati! (y):)
 
Ide covek na sve ili nista, to je jasno.

Svakako, ovaj koncept polarise publiku na one kojima je ovo vrh i na one kojima je odvratno. Ja sam u ovoj drugoj grupi, meni je zbilja odvratno.

Videcemo hoce li mu ovakav nastup pomoci a ja se svakako uzdam u ziri. Trebalo bi da ga postave tamo gde mu je i mesto, a to je sto se mene tice - dno polufinala.
 
Kome se jaše bik?

3pDLF95.jpg
 
Ovdje sve izgleda odlično, Aki nadmašio sebe. Ipak mislim da neće ići u finale (najviše radi žirija)
Zbog*
Znas da te volim i gotivim, Jopi nego iz najdobronamernije zelje da te ispravim ti skrecem paznju. Znam da poticemo iz istog podneblja gde se ovo cesto greesi i moja nastavnica tadasnjeg "maternjeg" u osnovnoj je na razliku zbog/radi provela pola casa objasnjavajuci i disecirajuci. Zbog se koristi kad neko/nesto uzrokuje nesto (u ovom slucaju ziri uzrokuje spusavanje Akija), radi se koristi kada neko/nesto radi nesto zarad nekoga necega (primer: Aki je ubacio deo gde pokusava da ide u visine kao Ćanelka radi žirija (misli se na njihovu podršku))
🦋🌹🤗
 
Back
Top