sm San Marino 2022: Achille Lauro - Stripper

Uf, Akile mi djeluje kao gotivan lik, pjesma mi je kao pjesma bila za finale, ali nastup je bukvalno bio 'daj svega i daj previše' što je moglo da prolazi ranije, sad očito ne šokira nikoga niti je većini zanimljivo. Koliko mi je Ronela bila neprimjerena par puta na nastupom, tako je i on bio. Imao je Maltu da glasa za njega, da su Švica i Italija glasale ovde, dobio bi visoke bodove i ko zna šta bi bilo, zavisi koliko je udaljen od finala bio. U svakom slučaju, i te kako zasluženo ispao ali sam na momenat na kraju pomislio da čuvaju njega kao 10. finalistu
 
Mogao je laganica proći, ima šarma, no kad natrpaš sve i svašta ko u cirkusu, rezultat je ovo.
Npr, dovoljno je bilo da nije imao onu ešarpu oko vrata, ko bečka madam s početka 40ih godina prošlog veka.I ono ljubljenje je bilo izlišno.Rukavice, koji će mu k***c?Izgledao je kao Almodovarova trandža, a samo da je ostao u onom kombinezonu svetlucavom -bilo bi već dovoljno provokativno ali sa ukusom.
Baš loše završi, a poredio sam ga sa Damianom u smislu da neki likovi čak i u zenskoj odeći zrače muškošću .Prevario sam se, lik je napravio karikaturu od sebe.
 
Jako dobar nastup iako nisam ljubitelj ničega u vezi sa njim.
 
Napisah juče u albanskoj temi da onako zamišljam Karleušin nastup na Evroviziji. E pa što se San Marina tiče, definitivno mogu da kažem a da ne preterujem - Vendi urnebes show.

I Duška naravno...:ROFLMAO:

 
Ovo je bilo uzas na kvadrat. Mozda mi najvise smeta taj wannabe Manaskin efekat na koji su isli, ali i pesma je bila meh.

Jel primetio neko srednji prst od gitariste kroz rekapitulaciju, jer se moze za to kaznu dobiti?
 
Ovakav odron skoro nije viđen na ESC-u, katastrofa vanzemaljskih razmera. Što se mene tiče, zaslužio je nulu i od publike i od žirija.
 
Ne znam koju rec da upotrebim za ovo............jezivo.

Da mogu negativne bodove da dam, rado bih.

Hvala Bogu pa ovaj horor sutra necemo gledati i slusati u finalu. Bilo bi previse.
 
San Marino je 14. u pf-u i mogu da slave sto su toliko "visoko" na listi. Cak su po belgijskom ziriju bili najbolji.
Kad sam gledao kratke probe nastupa, delovalo mi je da bi to moglo biti ok, medjutim ovo je bilo bas lose. Pesma kao pesma kod mene jos moze da prodje, a ovo ostalo ...
Videcemo kakvo nam iznenadjenje spremaju dogodine.
 
Ovo je sve bilo too much. Daj da metnemo sve što smo u šupi našli.
 
Live on tape

 
Slozio bih se posle dugo vremena sa zirijemo. Previse je svega bilo
 
Forsiranom gejštvu više nije mesto na ESC-u. Dakle to više ne prolazi....

Inače pesma kao pesma je dobra ali ga je nastup upropastio kao Albaniju
 
Back
Top