rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Meni je Teodora obican klubski treskavac, bez ikakvog smisla, ideje...nije zanimljivo imati samo treskavac, meni je Teodora ovogodisnji Kipar ili Gruzija. Mora ozbiljnija prica ako se radi o ESCu, a da se ide na visok plasman.
Ma može da bude ozbiljna priča na max ali džaba kada RTS nikada neće dozvoliti sponzore i nikada neće naučiti kadriranje.

Ma oni bi i Pavlovićku uništili, mislim da bismo imali meltdown od toga. Ovako se bar kao nadamo i maštamo, mislim da bismo pali u tešku depresiju kad bi videli šta bi joj RTS uradio.

Toliko im bilo dobro i poboljsale svoju karijeru posle Evrovizije da se zauvek raspala cela grupa sto se i ocekivalo..
One su se raspale zato što je došlo do kraja ugovora, nisu one doživele neki neuspeh da bi se zbog evrovizije raspale, šta više samo su dobile na popularnosti jer je hajp bio ogroman, nastup iz polufinala za dan prešao 5 miliona pregleda.

Mislim da Teodora stvarno jeste ozbiljna u namjeri da se prijavi za razliku od Milice, ali vala i nju je Ognjen nakon PZE-a 2022. pitao kada će se prijaviti na Eurosong a tada je rekla "Sledeće ili one tamo, videćemo". Za sada najranije će se prijaviti 2026. 🙄

Meni je najgore kadriranje naseg nastupa bilo u drugom refrenu kad su poceli da se smenjuju kadrovi sa svih strana u areni i da je snimaju sa 200 metara razdaljine... sve do tad je bilo i ajd prihvatljivo nekako.
Takodje, lepsi mi je bio pocetak na PZE sa nebom i morem nego ova zamisao koju su nam predstavili na ESCu sa onom rupom u oblaku

Ma treba i mi da iskopamo neku podrumaru gotičarku ili neku originalnu vlašku vešticu možda gospođa Jojić ima neku preporuku.

Mislim da Teodora stvarno jeste ozbiljna u namjeri da se prijavi za razliku od Milice, ali vala i nju je Ognjen nakon PZE-a 2022. pitao kada će se prijaviti na Eurosong a tada je rekla "Sledeće ili one tamo, videćemo". Za sada najranije će se prijaviti 2026. 🙄
Problem sa Teodorom što je ona meni kao one mlake Kipranke koje nisu Fuego lol

Meni je Džehva skroz okej, jedino što je preterala sad sa silikonima, izgleda malo jeftino, ima mi Noa Kirel vajb, samo jeftiniji. Neka joj do 2026. neko javi da vadi silikone!

Jadna Zorja će se na kraju opet prijaviti kad bude kompetitivna godina i izvisiti

Meni je Teodora samo jos jedna u moru tih silikonskih pevaljki... nisam ni fan Milice al nju bih i prijvatio s nekom dobrom pesmom, ima harizmu bar

Ma ljudi dok mi ovde raspravljamo o Mici P, Dzehvy, Desingerici, neka diže se lily ramondy podrumara pravi ESC pesmu i pobeđuje na PZE25
Meni je bolje da idu podrumare na ESC. Da postoji neko na mejnstrim sceni sa kvalitetnom muzikom koja bi bila konkurentna na Evroviziji, do sada bismo već znali za njih, ne bismo morali da nagađamo. Pritom je naša mejnstrim muzika toliko bajata i bleda kopija hitova iz drugih delova sveta od pre 5-10 godina. Pre bih da ode neko nepoznat sa nekom svežom idejom i konceptom.

Što se tiče Pavlovićke, na osnovu muzike koju sam čuo, teško da bi prošla bolje od Gruzije ove godine.

Ništa, nadajmo se Konstrakti da nas vrati u top 10 malo da skinemo traume.

Back