rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Pitanje je da li će Teya neke naredne godine poslati neku jaku pesmu koja bi konkurisala za pobedu na PZE-u. Eventualno opet neki prosek kao Filariju što je uvalila.
Ona je Filarriju nevezano za PZE napisala dve pesme, on odlučio da prijavi šta je prijavio, a U Tami je mnogo bolja pesma bila

Da se vratim u mart opet bih izabrao Teyu jer sam je želeo na Evroviziji i ne verujem da bi se ikad više prijavila da nije pobedila, to što je nisu ispoštovali sa svih strana je druga priča.
Pa isto, prosto, bila mi je najbolja pjesma, vjerovao sam da može lijepo da nas predstavi i da ostvari fin plasman, što se na kraju i desilo, možda bodovno nije bilo sjajno, ali plasman u ovoj konkurenciji je meni okej i na mjestu.

@Majsta94 ubedljivo najjaci evrovizijski analiticar na forumu, treba dobiti neku visu funkciju kao Choda. Da krene da se bavi podcastima jer ocigledno da su njegovi postovi, analize, komentari najobjektivniji i najbolje prikazani. Stvarno decko najjaci si ovde.
Živio Nemanja i boginja sa avatara!

E pa ovo kalkulisanje ce nas koštati
Možda, ali jbg, najbolji nastup je imala a Teya mi je imala najbolju pjesmu i onda kad sam birao između to dvoje, izabrao sam ovo drugo da mi bude prva želja za Malme. Mada se naravno ne bih žalio ni da je Konstra otišla.

A kalkulisanje je naštetilo i Zorji, rekao bih, jer su mnogi koji su htjeli da glasaju za nju odlučili da pošalju glasove Teyi jer je izgledalo da ima više šanse da Breskvicu pobijedi, i tako se desilo.

Zorja ipak, koliko god dobra da je bila, mislim da treba da ide sa boljom pjesmom od LuO.

Jeste nastetilo Zoriji ali je ova godina pokazala da Zoriju nikada ne treba ni slati, sem ako ne dodje sa nekom brzom pesmom.

Brza pesma dens brejk ce RTS da organizuje lagano šetanje po pisti lol

Ma Zorja je odlican izbor, i veliki potencijal, bukvalno glasovne mogucnosti kao svajcarski predstavnik. Medjutim njen tim i za pesmu i za nastup je previse amaterski, jeftin…njoj treba dosta para da ulozi u mnogo ozbiljnije ljude, da to bude odlican projekat

Ma Zorja je odlican izbor, i veliki potencijal, bukvalno glasovne mogucnosti kao svajcarski predstavnik. Medjutim njen tim i za pesmu i za nastup je previse amaterski, jeftin…njoj treba dosta para da ulozi u mnogo ozbiljnije ljude, da to bude odlican projekat
Pa dzabe njoj da ulozi u tim kad ce RTS svakako doci po svoje

Balada samo ako bude nešto brutalno vanvremensko, probali smo ove godine sa modernom, tihom i odlično urađenom baladom pa prc. Žiriju neprimjetni.

Zorja možda nije plesačica ali mogla je ona neki drum'n'bass fazon da odradi odlično isto, ne mora da đuska ali zna da se kreće uz pjesme koje pjeva i to je dobro. Probala je sa dvije balade, dosta. Aj' sad nešto moderno i ubitačno ako želi opet da proba.

Mogu misliti kakav nastup bi Zorjin dever smućkao za Nemovu pesmu. Neko glumatanje, patetiku, prateći vokali izvode neko ludilo po bini i ne bi ni u top 10 ušla ta pesma.

Slažem se sa svim sem da joj treba mnogo para.
Njoj trebaju:
Hitična pesma koja je pevljiva, a ne samo pretenciozna
Dovoljno dobar nastup koji nema nikakve veze sa njenm netalentovanom porodicom

Status
Not open for further replies.
Back