Survivor

Tek sada vidim ovu najavu, definitivno ću ispratiti start. Počinje u subotu, 28.10. na BBC 1.

Joel Dommett je pomalo smarač i ne znam otkud im ideja da on vodi, ali ok.

Ne, njihova prva sezona se emitovala još početkom 2000ih na ITV-u, ali valjda nije zaživela priča, pa je onda isti kanal krenuo sa drugim formatom I'm a Celebrity... Get me Out Of Here. To je verzija kampa sa poznatima, gde imaju raznorazne zadatke preko kojih osvajaju hranu ili neke luksuzne sitnice, slatkiše. Zamisao podseća na Survivor, ali osim gladovanja, nema nikakve sličnosti u pogledu fizičkog napora + publika izbacuje. To redovno pratim, emituje se uglavnom novembru, a snima se u Australiji (tokom korone snimali su u Velsu).

Preko onih sajtova sa tv strimovima, ali veruj mi kako jedne godine odgledam i sledeće se vratim, sajt više ne postoji. Baš je teško naći dobre, ispravne strimove sa britanskim kanalima, a da nema gomile spama ili vremenskog ograničenja. Baš ću ovih dana tražiti zbog BBC-a.

Survivor će sigurno biti i na torentu.

Edit: postoji FilmOn koji se plaća, ali nikada nisam probao.

Sacekacu da pogledam komentare, ako kazu da igraju strateski kao na US verziji onda cu gledati

A na šta misliš pod ''strateška igra''? Nešto drugačije u formatu?

Meni su inače UK verzije skoro svega mnogo, mnogo bolje.

U smislu ako svi igraju da pobede i da je akcent na samu igru, a ne samo da izbacuju ko god se cini kao najslabiji kao sto je to u nasim verzijama bilo nekad. Primer Survivor Australija, Novi Zeland i Juzna Afrika su slicni americkoj po tome i fanovi americke prate i njih.

Pogledao sam premijernu epizodu (treće sezone?) UK izdanja i ne znam šta bih posebno izdvojio.

Snima se u Dominikanskoj Republici i izvorni je format. Jedino mi je čudno da su smešteni na plažama koje su bukvalno jedna do druge, odvojene nekom stenom (možda je u drugim franšizama to već bio slučaj, ne znam). Takmičari su onako, deluje mi da bi moglo biti spletkarenja. Neko je već izleteo sinoć.

Pogledao sam premijernu epizodu (treće sezone?) UK izdanja i ne znam šta bih posebno izdvojio.

Snima se u Dominikanskoj Republici i izvorni je format. Jedino mi je čudno da su smešteni na plažama koje su bukvalno jedna do druge, odvojene nekom stenom (možda je u drugim franšizama to već bio slučaj, ne znam). Takmičari su onako, deluje mi da bi moglo biti spletkarenja. Neko je već izleteo sinoć.
Pošalji link gde gledaš 😃

Je l' prati neko Britance?

Uopšte nemam utisak da gledam Survivor, prvenstveno zbog prikazivanja samo vikendom (ne znam kako je u drugim franšizama) + nekako mi je sve sterilno. I učesnici su mi pomalo smor, naročito spletkaroši u najavi. Čitao sam da je BBC pukao skoro 30 miliona evra (wtf) na produkciju, a da im je gledanost bedna. Ne pomaže ni to što emisije idu iza dve najgledanije vikendom (zapravo ne znam koliko je to uopšte pametno). Pratiću dok me ne smori, mada sam prilično razočaran.

Ne pratim a sada nemam ni volju. Čekam da mi se vrati Survivor hajp da nastavim gde sam stao (kod 23. US sezone)

Nisam ni poceo Britance i drago mi je zbog toga, ali zato trenutna sezona americkog kida. Epizode od 70 minuta su hit i nadam se da ce naci nacin da tako i nastave.

BBC epizode traju 60 minuta. Koooonačno su uneli malo dinamike u plemena i dve poslednje epizode su baš dobre. Jedino mi nije jasno zašto posle igre za imunitet nemaju onu za individualni, kao što je u našim sezonama. Je l' ista fora i u drugim izdanjima?

Back