ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Pa ne bi trebalo ove godine neko da izdominira kod publike kao Kaarija, jer je više kandidata, a i Ukrajina je daleko konkurentnija nego prošle godine pa i tu treba očekivati da uzme solidan deo televotinga.
 
Pa ne očekujem da će da ima poena kao Karija, ali 320-330 je sasvim razumno za pobednika publike. Naročito jer će biti jedina rok pesma u finalu, imaće apsolutni monopol nad tim delom publike.
 
I ja sumnjam da će neko toliko baš da izdominira, prije da će da bude da u top 5 svi imaju između 200 i 300, možda to prvo mjesto malo ispred da bude, ali ne pretjerano.
 
@Regulus

Nisam nesto uveren, posebno jer nema ni Bosne, Makedonije, Crne Gore.......
Moze cak i pobediti kod publike i imati dosta poena, ali to 320 ili 330 poena zbog ovih okolnosti koje sam naveo upravo nije mi skroz realistično, da ucestvuju apsolutno sve Balkanske zemlje ove godine, onda bih stavio kuću na pobedu Lazanje ne samo kod publike nego i ukupno, ovakoo ako ne pobedi, razlog "porazu" Lazanje biće što nema svih ovih Balkanaca nažalost...

Finska je imala jak blok prosle godine: Švedska, Norveška, Island, Danska, Estonija......
 
Moguće, ali jedine države koje trenutno vidim sa 200+ poena publike su Hrvatska, Ukrajina i Izrael.

Mislim da će Italija imati bar 100 manje od Hrvatske. Ljudi su već zaboravili da nije pobedila kod publike ni na Sanremu i da je imala triput manje glasova. Švajcarska i Holandija su previše čudne za širu publiku + žiri da bi pobedile. Ukrajinu i Izrael će da spusti žiri, a za Francuske očekujem kikiriki od publike.

Tako da stvarno ne vidim neki drugi scenario. Hrvatska gotovo sigurno pobeđuje, a ako baš podbace sa nastupom, onda možda eventualno u moru čudnih pesama ove godine pobedi neka obična pop pesma poput Italije.
 
A meni je baš Angelina najbolji dio tog cijelog paketa, pjesma kao takva mi je dobra, sviđa mi se, ali pitam se dal bi se diglo toliko bure da ista ta Angelina sa istom tom pjesmom predstavlja San Marino, dal bi se dovodila u kontekst pobjede
 
@Majsta94

Apsolutno delim tvoj stav, ova godina mi od pocetka deluje ili kao 2019 ili cak kao 2011.godina, dakle moguce da konacni pobednik nece kao Holandija 2019.godine osvojiti ni publiku ni ziri i biti 2.mesto kod jednih i 4. ili 3 mesto kod drugih i pobediti pod na kraju srecnim okolnostima.

Takodje moguc je i scenario 2021.godine kada od uvodjenja zirija smo imali najtesnijeg pobednika ikada, Italija je samo 25 poena imala vise od drugoplasirane Francuske, mozda ove godine dobijemo pobednika sa jos manjom razlikom?? Mozda i jednocifrena po prvi put razlika od kada imamo sistem ziri+publika? :)

Deluje mi nesto kao 2019.godina dakle Hrvati 291 ili 270 poena recimo, ispod njih sa malo manje poena publike Ukrajina, ispod njih sa jedna preko 200 poena Italijani, Izrael, Svajcarska...
 
Pa i to da li je neko harizmatičan je lični doživljaj, meni je Teya recimo harizmatična a nekim ljudima je dosadna i sl.

Meni je Angelina baš simpatična i vlada scenom kao maherka, tako da je meni to harizma

Što se tih priča tiče, i danas tvrdim da bi Complice samo par godina kasnije za Italiju bila top 5 a za SM lizala patos
 
EBU državna firma
That 70S Show Lol GIF by Peacock
 
Back
Top