rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Je l' moguće da je RTS odlučio da pristane na finansiranje sa strane?
Pa prošle godine su bili u stanju da obezbede samo pirotehniku na kraju nastupa, nisu imali i za suvi led koji je možda i bio potreban. Ove godine i jedno i drugo i to kroz ceo nastup čini mi se. Teya radila reklame pred ESC, sve mi ima smisla da su prihvatili finansiranje sa strane
 
Osvajanje Malmea je zvanicno krenulo.
ovi ne znaju ni kako je stena izgledala znaci mnogima Teya jos nije ni na radaru. Sad kad cuju tamo na probama o cemu se u stvari radi krenuce rec da se siri kako je Ramonda magicna.
 
Last edited:
Verujem da su ove godine RTS rekli FUCK IT, i resili da iskesiraju / dopuste izvodjacu da doprinese budzetu nastupa; i to je jos jedan od razloga sto zelim veliki uspeh Teyi, jer bi se to lepo odrazilo i na buducnost Srbije na ESC.
 
Bas me zanima kako su uradili pocetak, da li ce biti video ili kao sa pre party u Madridu, ili mix ta dva.
 
Teya Prelepa 😍 stena TOP taman po uksu da se ne slomi dok silazi sa nje, ja sam jako zadovoljan na osnovu ovih slika, sad sm baš baš u Hype-u idemoooo 🇷🇸🇷🇸🔥❤️
 
Komentar na reditu:
Juxtapositionity

This compared with the song I see a giant carnivorous lilac Ramonda on stage emerging from the smoke and rocks, eating up the televotes 🥰 (sorry, my brain does crazy things when it comes to imagination).
 
Back
Top