cz Češka Republika 2024: Aiko - Pedestal

Češka Republika
Pa takva je pesma jednostavno, neki izrazeniji instrumental bi sklonio fokus sa njegovog glasa. I kod Barbare je bila slicna situacija.
 
Barbara je imala mnogo lepšu i pamtljiviju melodiju i imala je savršeno uklopljene gudačke instrumente uz akustičnu i emotivnu atmosferu pesme. Ne bih baš rekao da nije imala izražen instrumetal iako je bio jednostavan, samo je pametno upakovan da Barbarina emotivna interpretacija dođe do izražaja.
 
Gde mu je kompozicija? 😭

On samo peva, instrumental bukvalno ne postoji.

Kako gde je, sve vreme se čuje melodija ispod vokala, a to što je on toliko dobar vokalno, pa se skoncetrišete na tu stranu, ne znači da nema instrumentala, a na kraju može biti i akapela kompozicija, kao letonski Cosmos što je imao 2006.
 
Francuz zbog tog potentnog vokala ima vatrene i fanove i hejtere, svi padaju u trans iz razlicitih razloga. Nesto kao Rona Nishliu.
 
Sad tek vidim da je objavila ovako, a ja očekivao da će zameniti kao Teya lol

 
Juče kad sam slušao sam radio, pa nisam obraćao pažnju - ali oni su 'ladno onu svađu iz spota ubacili u audio verziju LOL jedva čekam nastup
 
Jako kul i gotivna 😁 Nešto mi je simpatična i pesma mi je baš porasla nešto, mada bila mi je super i pre revampa :)

 
Češka ove godine je tipična podrumara sa fsc-a.
 
Moram da priznam da sam pre neko vece pevusio refren na poslu i imam utisak da pesma uopste nije losa, ali da je totalno pogresna pevacica. Ne moze da iznese pesmu kako treba i vokalno je slaba.
 
Back
Top