es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

282fe1d7e40e216c723740b0af255952.gif
282fe1d7e40e216c723740b0af255952.gif
282fe1d7e40e216c723740b0af255952.gif


Dobro, štagod...
Zorra je najbolja Zorra
 
Koja je poenta i smisao ove pesme ako moze neko da mi objasni? Hvala unapred
 
Ista ekipa sa Benidorma radi nastup i za Malme, a ima i novih lica u timu (koreograf). Nije bilo detalja o samom nastupu, osim da će iskoristiti sve prednosti koje pruža stejdž u Švedskoj (groundbreaking) i da su se RTVE usaglasili oko svih detalja.
 
Koja je poenta i smisao ove pesme ako moze neko da mi objasni? Hvala unapred
Pa u suštini osnaženje žena kojima se ne priznaje uspjeh, koje društvo ignoriše ili ih proziva da su ovakve/onakve iliti kuje zato što su samostalne i rade šta hoće

Prvo je bila priča da su u fokusu starije žene (pošto je u spotu tako), a onda su prešli na to da se svako pronalazi u pjesmi i nije više samo za žene
 
Ovo je poslednja pesma koju sam čuo tako da sam konačno kompletirao sa preslušavanjem sve učesnike.

Da je samo muzika u pozadini, to bi možda bila i najbolja pesma ove godine, ali vokal je loš i nastup sa Benija katastrofalan!
Babac usr'o motku, meh...
 
I dalje mi je ovo jako loše i ne vidim je nikako van bottom 3. Primese i vajb 80-tih su mi kul, ali njeno izvođenje je očajno, a slutim i takav nastup.
 
Video sam da sa ovim igračima vežbaju i za Malme i ne znam šta da mislim. Sumnjam da će neku umereniju priču predstaviti. Nastup mi ne smeta, užasno je camp i zabavan, ali ne vidim da će ista fora biti prijemčiva široj publici.

Mislim da je sinoć bolje zvučala uživo, bar na delovima koje sam preslušao.
 
Jako lose prognoziram rezultate Spanije iz godine u godinu, pa necu imati nikakve tejkove za ovu pesmu, iako bih na prvu rekao da ce zavrsiti nisko.
 
Ne znam, zaista kako bi Spanija mogla da zavrsi ove godine, ali reakcije sinoc na njihov nastup su bile bas dobre.
 
Da li još nekoga strofe španske pesme podsećaju na ovu pesmu:


Opasni suu, mislili su da mi u Srbiji makar necemo primetiti hehe ;)
 
Poseća li nekog onaj deo pre refrena na pesmu Milice Majstorović Savršeni par onaj deo kad kaže "zavidi nam društvo celo, dve smo duše jedno telo"? 😂
Evo ja sam se setio te pesme.
 
Ova "baba" kako je mnogi zovete je 10 godina mladja od moje majke. Otkud takvo nepostovanje starijih? Vi necete ostariti?
 
Back
Top