260. FSC - U mojoj koži

Hvala svima na povijesnom uspehu, četvrtom mestu, gradanima svih zemalja koji su nam dali bodove, Elektra daje za dzabe!
 
Evo i liste uspešnosti (iako ste juče već uveliko raspravili o njoj), nek bude u novom postu. Ovo ja zovem zabavom, treći put je postavljam ove godine, treći različiti forumaš na broju 1. :LOL: 33 forumaša i forumašice je uspelo da se "upiše", do kraja godine svakako očekujemo i ostale koji još uvek nisu.

Untitled12.jpg
ne sviđa mi se ova lista, moraću da vratim svoju

(i tamo sam užas)
 
Bilo je dosta dileme kako da rangiram tu pesmu. Mogle su da budu samo dve opcije ili 12 ili 0. Pesmu znam od kada je izašla i nije mi bila opcija za slanje zato što mi je previše teška i previše lična. Izbegavam da je slušam. Ali na kraju ipak nisam mogao da dozvolim da ne dobije 12 poena.
Tek sad sam procitao tekst i jasno mi je zasto je tako. Meni se kod nje svidela interpretacija, pesma mi je odlicna ali licno bih voleo da je bilo drame da bi mi bila savrsena. A opet mi se dopada ovako svedeno, elegantno, dostojanstveno. A toga mi fali na Evroviziji i nadje se tek po koja pesma ili nastup.

Andia - De la dela mi je bila u opticaju za slanje i drago mi je sto je u TOP 10. Nisam je poslao posto mi ni ona nije bila savrsena.
Takodje, Tania Turtureanu - Iubește-mă je bila na razmatranje da se salje. Privuklo mi paznju, ali mi nije bila odlicna, a opet sam pomislio da bi mogla da ostvari dobar uspeh. Tada sam uvek dilemi da li da saljem nesto mi je bas odlicno ili nesto sto mi je samo dobro a moglo bio da ostvari dobar rezultat. Uglavnom biram ovo prvo. A inace, ova pesma je kod mene najvise napredovala, tako da sam na kraju udelio 4p.

Uopsteno, glasanje je bilo neizvesno. Male su razlike i zanimljivo je bilo ispratiti.
Hvala na 12p MilanB, Stefan28, Stefix
10p Replay, Ivana
8p Vax
kao i na ostalim poenima i lepim komentarima, semaforima.
 
Nisam stigao ranije, evo da napišem par utisaka, najpre da pohvalim Milana za odličnu organizaciju. (y) Prvo nisam hteo da učestvujem, sve se nešto zaričem da mi je ovo poslednje učešće ali nisam hteo da Milan pomisli da izbegavam njegove FSC-ove, uvek se tako pogodi da baš tada ne mogu; onda sam se setio da jesam na jednom učestvovao. 🤦‍♂️ Elem, bilo je lepo iskustvo - baš mi je prijala rumunska muzika, pesmu koju sam prijavio slušam još od završetka svog FSC-a, kada mi ju je Spotify algoritam predložio kao i još par nekih lepih pesama na drugim jezicima (to je trajalo dva-tri dana inače dok ja nisam krenuo da slušam neke svoje bože-me-sačuvaj pesme :cautious: i s*ebao algoritam); ali ovu pesmu i dalje volim istim intenzitetom iako tekst ništa ne razumem; pevanje je baš emotivno, naročito u strofama; postaviću u Šta trenutno slušate akustičnu live verziju koju sam slao MIlanu za Slušamo Finala, koje valjda nije ni održano.:ROFLMAO:

Moram još da kažem da sve više imam problem sa vrlo dobro poznatim pesmama - u početku sam se i ja oslanjao na slanje takvih pesama, pa i na njihovo favorizivanje prilikom davanja poena, ali vremenom se situacija skorz okrenula. Što se ovog izdanja tiče i Zlatnik i Stariji čovek su mi odlične pesme, i prvobitno sam im dao neke srednje poene, ali kako sam sve više slušao pesme koje prvi put čujem, sve manje je bilo poena za prvo pomenute, i onda budem na mukama. :( Verovatno da se pojavi neka pesma tipa Zmaj koju toliko volim da bih joj dao 12 poena, ali takvi vanvremenski hitovi su već bili na FSC-u, a možda i nisu. :giggle: I sa Antonijinom pesmom sam imao muke, jer sam tu pesmu jedno vreme toliko slušao da mi se smučila, i bila mi je na listi za slanje, u polufinalu sam je više nagradio poenima, u finalu samo jedan poen nažalost. :( Sve u svemu, nije lako glasati - to mi je zapravo najveći problem prilikom učestvovanja - treba mi dosta vremena da pesme poslušam dovoljan broj puta da bih ih ocenio.
Hvala svima na poenima, ja često i ne skidam Excel tabelu da gledam ko mi je koliko poena dao, jer brzo zaboravim, par puta sam se tako zahvaljivao, tri sata sam prepisivao i tagovao ovde ljude. Isto tako zaboravljam i ko je kome na Evroviziji kad dao koliko poena, pa iznova gledam one svoje simulacije glasanja. :ROFLMAO:
 
Imam izgleda poverenje kod tebe da čim postavim da nešto nije dobro i da treba da se ispravi, da je 100% stvarno bila neka greška u pitanju! :ROFLMAO:
 
Ma nema veze, naravno da malo šale nije na odmet, ali mi u trenutku ništa nije bilo jasno. 😀🤣
 
Back
Top