al Albanija 2024: Besa Kokëdhima – TITAN

Albanija
Uz Gruziju, albanska pesma mi je ubedljivo najnepamtljivija ove godine. I to malo melodičnosti što je imala iščezlo je nakon ovog nazovi revampa. Ližu dno pf-a, bez ikakve dileme.
 
Albanija u ovom polufinalu ima izuzetno veliku pomoc "prijatelja", nikada vise dijaspore i komsija, imaju sigurne poene od Grcke, Svajcarske, Italije, eto samo od te 3 zemlje da kao i uvek dobiju po 12 poena to je vec 36 poena, znaci treba im jos jedno 10 poena verovatno da skupe od svih ostalih zemalja, sto ce moguce skupiti, jer ce dobiti nesto i od Austrije na primer...
 
Naidjoh potpuno slucajno na ovo, ne znam da li je neko postavljao ranije. Odlicno je ovo otpevala. Nastup je od pre 12 godina, ali ja ovu zenu nikad ne bih prepoznao 😁

 
Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

72VDJdy.jpeg


Foto: Corinne Cumming / EBU

ReeMISz.jpeg


TT0iZpx.jpeg


Auaairb.jpeg
 
Neke fotke koje su okačene na Instagram profilu mi daju vajb prošlogodišnje Rumunije.
 
Još jedan siguran nekvalifikant-checked. ✅ Grozan autfit, mada ništa na šta nismo navikli od njih.
 
Pre revampa je imala neke šanse da prođe dalje, sad zvanično ispada.
 
Albanija moze proci samo ako od ovih nekoliko zemalja iz dijaspore i komsija poput Grcke dobije po 12 poena, tu bi imali 36 uz jos koji poencic je moguce dosta za finale, medjutim ako zakazu pomalo i Svajcarci, Grci, Italijani kod glasanja i ne kupi ih ovo, onda ispadaju lagano..
 
Mada sve njihove zemlje sa dijasporom su sa njom u polufinalu, Italija, Švica, Grčka, Belgija. Nije ni čudo što moljaka sve redom za glasove, možda se i provuče kao deseta u finale.
 
Besa moćni rendžer lol

Zašto su fotke tj. atmosfera deluje toliko dramatično, kad pesma ne daje takav vajb?
 
Last edited:
Back
Top