al Albanija 2024: Besa Kokëdhima – TITAN

Albanija
Upravo sam odgledao ceo nastup onako kako ce izgledati na tv-u. Izvinjavam se sto spojlujem, ali moram da kazem da je ovo najlosiji ( najobicniji, bez trunke ideje i kreativnosti) nastup. Mislim da ce Albanija ove godine zauzeti poslednje mesto ukupno , potpuno zasluzeno. Cak jedino u sta smo mogli da se uzdamo kada je rec o Albaniji ove godine ( Besin vokal) pred kraj pesme je konstantno u falsu.
 
Potpuno drugaciji utisak od mene. Nije tragedija kao sto smo ocekivali. Vokalno mi je skroz ok, zamenila je groznu haljinu, iako nije spektakl, nije ni horor kome smo se nadali. Da sam ziri bila bi mi u top 10. Ali ja i dalje ne mogu da se odvojim od utiska da je albanska verzija bila miljama bolja. , Ovako da li ce publika da pogura do finala, i sa rednog broja dva, tesko, ali nije za pljuvanje nikako.
 
Ovde me bas zanimaju neki FSC forumasi koji su hejtovali ovu pesmu, ovo je bas po njihovim ukusima. Meni se bas svidela iako mi je bilo cudno da dolazi iz Albanije xd nastup je stvarno bio meh definitivno kostalo rezultatski.
 
Uistinu jedno od najbeznadežnijih izvođenja zadnjih godina. Čak ni pored dijaspore sumnjam da je jadna izbjegla bottom 3
 
Ubedljivo najgori nastup, očajno pevanje i nepostojeća pesma. Generalno ova pesma je bila nepostojeća i na albanskom, ali je u prvobitnom obliku imala tu neku mistiku zbog jezika. Prevođenjem su napravili septičku jamu od male rupe.

Što se mene tiče ubedljivo najgori albanski nastup u istoriji ovog takmičenja
 
Ajde što je pesma sama po sebi loša ali stajling je zločinački. Možda je bilo tehničkih problema ili jednostavno nije bila u formi tog dana pa je izgledala ko plava laguna.
 
Ovo je bila sasvim pristojna i korektna pesma ali na kraju su uspeli da je uniste u potpunosti. Potpuno zasluzeno ispadanje.
 
Za poen izbegla poslednje mesto lol. Meni je ovo za nulu, ali eto, sitniš dijaspore je spasio.
 
7 od Holandije mi je wtf momenat, ne znam ima li ih tamo u tolikoj meri. 😂
 
Back
Top