at Austrija 2024: Kaleen - We Will Rave

Meni Hurricane nisu izgledale drolj*sto, a ne izgleda mi ni Kaleen, valjda jer pojavom ne djeluje jeftino, bez obzira na to sto nosi.
A druga stvar je da, iako zna plesati i ima scenicnost i karizmu, nema barem malu dozu egzotike i vatre u sebi pa mi je onda takav nastup malo smijesan uz nju koja ima Taylor Swift vibe 😂
 
Nije ni meni Kaleen dr*ljasta ali je mnoogo razgolićenija od HCN a to sad ljudima ne smeta
 
Moram da se ogradim, nisam rekao da mi je droljasta i jeftina nego mi nekako neumesno sve to izgleda. Ume ona da odigra i iznese nastup, ali baš to, fali nešto da bi mi to delovalo prirodnije. Možda je do scene i zbog toga što je sama....Stvarno nemam problem sa kostimima koji pokazuju više.
 
Meni ona deluje prirodno koliko i Breskva u čednom fazonu.
 
Nije hurikankama nikad bio problem kostim nego celokupan izgled nez kome to nije jasno

Ivana boom moze ko casna sestra da dodje izgledace prosto i jeftino am sori
 
Uf, bolje ne. Onda će se Carleusha javiti da ju i ova kopira 😌
 
Ja baš ne vidim trunku harizme ovde. Možda moram bolje da protrljam oči. Izgleda mi vrlo korporativno i kao neki poslovni projekat, valjda zato što nije učestvovala ni u pisanju teksta, ni muzike, ni u produkciji, čak ni u koreografiji (iako je po profesiji koreograf).
 
S obzirom na sve oko Austrije ove godine, ne bi me uopće iznenadilo da je ovo iscenirano tj. da je baš htjela da se ovo desi 😅
Tako je, odmah sam pomislila. Wardrobe “malfunction” joj je dobeo najvise pregleda od svih u Londonu, 15 000. 😂

Outfit je tako neukusan, improvizovan. Utisak koji je na mene ostavila je da mi lici na call girl.
A Conchita inala slican kostim, crn kratak sa lancima. Mozda imaju istog stilistu? Daleko poznat austrijski i nemacki (ne)ukus.
 
Ovo ce da grmi, seva, pada grad sa scene!!! ⛈️⛈️⛈️ Devojka vlada scenom, harizmaticna je i energicna. Ali glas... 😟 zabrinjavajuce je losa, moze bas da joj se obije o plasman, mozda cak vise odbije publiku jer bas klima. Meni smeta i ne bih glasao koliko god da vrhunski izgleda sve!
 
Ovo mi ima malo vajb Jana Burčeska
 
Ovo mi je najvise vajb JK u losijem izdanju 😅
Iako pesmu zaista volim 🤭
 
Nista joj ovo ne vredi. Bio i Sam Ryder na n1 pa nije dobio ni 1 poen od publike. Boze kakav nedostatak mere i ukusa, usred belog dana brus i cropped jakna sa golim stomakom.
 
Back
Top