at Austrija 2024: Kaleen - We Will Rave

@Tinte

Kako nije bilo publike?
Nije bilo oko bine kao pre korone. Onako nacickani i da masa ludi za svakom pesmom. Bili su udaljeni i imao se utisak da je prazna dvorana.
Kao recimo 2015. kada je publika reagovala na Bojanu Stamenov.
 
@Tinte

Ne znam nisam imao takav utisak, evo gledam sad i 2021.godine Eurosong bas se za vecinu pesama cuje publika, ovacije za pesme, aplauzi, urlici itd itd
 
Da, ali udaljini. Kada devojke odu napred, ispred njih nema nikog. Ima samo "green room" gde ucesnici sede. Nije bilo ovoga i da pesmu malo digne. Svaki put se najezim kada gledam. I takva atmosfera mi nedostaje.

Ne znam da li ce biti sada tako ove godine, da publika bude sto bliza bini.
 
Kaleen na ceremoniji otvaranja Pesme Evrovizije.

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

Kaleen1.jpg
Kaleen2.jpg

Juče je Kaleen posetila Kopenhagen, gde je izvela akustičnu verziju "We Will Rave".

Kaleen3.jpg

Kaleen4.jpg
 
Opet nedovoljno gola. Popila hrišćansku kafu.
 
Dopada mi se u čemu se pojavila, uglavnom je bila kritična.

Primećujem da nije baš ekspresivna, uvek isto pozira.
 
I Nemo i ona u ovome izgledaju kao divokoze. I posle planina zdrava.
 
SMALL TALK: Kaleen | :at: Austrija 2024.

 
Gospođa se crveni samo tako. Nikad nisam doživeo ovu pesmu, može slobodno Malta dalje umesto nje.
 
Ako ste u Austriji, sutra uveče možete glasati na broj 0901 050 25 XX (poziv ili SMS), gde je XX redni broj pesme. Cena glasa je 50 centi.

Kaleen je izjavila da su na probama isprobali dva različita kostima i odlučili se za svetliji, koji bolje stoji na mračnoj sceni. Njena odeća se sastoji iz dva dela: prvi je beli kaput od veštačke kože sa širokim kaiševima od prave kože i kopčama od ružičastog zlata, koji je dizajnirala austrijska dizajnerka Marina Hoermanseder, a ispod njega nosi metalik bodi iz tri dela. Kostim je napravljen od četiri različita materijala i ukrašen je SWAROVSKI kristalima koji daju dodatni sjaj. Izrada kostima i čizama metalik boje trajala je skoro tri nedelje, a dizajnirao ih je američki dizajner Stefan Orlić.

Na nastupu Kaleen, piramida lebdi iznad nje, sa vrhom okrenutim nadole. Simbolizuje žensku energiju i snagu i takođe, predstavlja element vode. Hiljade SWAROVSKI krstala naneto je na konstrukciju 3x3m, koja uz pomoć lasera i svetlosti reflektora, svetluca i stvara fascinantnu atmosferu.

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

nUrC6QQ.jpeg


V1jEJt9.jpeg


TAkEGAM.jpeg


byvmks6.jpeg


4GpTXVw.jpeg
 
Back
Top