ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Stole i Pinokio Regulus vam upravo objasnio zasto je to tako.
Meni je ovo prva godina da pratim ESC ovako, forumi, kladionice, reakcije itd. Obicno sam samo gledao finale i to je to.
I tada kada sednem tih par sati za tv mogao je sto se mene tice svako da pobedi. A ove godine prateci sve ovo, izgleda mi da su u opticaju dvoje troje ucesnika i da ostali nemaju apsolutne sanse.
Sve se manje vise zna i samim tim nestaje magija.
 
Ne znam za vas, ali ja iz godine u godinu osećam sve manju euforiju za Evrovizijom, a ove besmislene promene pravila i muljanje dodatno ubijaju moju volju za praćenjem. Nije to više isti show koji sam zavoleo i kom sam se radovao mesecima unapred.
Potpisujem. Ne uzimajuci u obzir kvalitet pesama, jednostavno ovo takmicenje vise nije ono staro i totalno je razumljivo sto je euforija u tragovima.
 
Pobednik Evrovizije je 22 od 23 puta bio u top 2 kod publike. Kako je Hrvatska zagarantovano ove godine u top 2 kod publike, odradili su najveći deo posla i zbog toga sve vreme govorim kako će najverovatnije da pobede. Jedina druga država koju vidim u top 2 kod publike je Ukrajina (Džeri i Aljona su dobile 700,000 glasova na Vidbiru što je apsolutno neverovatno), ali Ukrajina neće skupiti dovoljno poena žirija da bi pobedila.

Jeste “otvorena” godina, ali stvarno ne vidim nikog drugog osim Hrvatske kao pobednika. Neki iznenadni scenario nije nemoguć, ali će morati nekom ozbiljno da se poslože baš sve kockice i da iznenadi i oduva sve druge za 3 nedelje, što je malo verovatno at this point.
giphy.gif
 
Imao je Kristian Kostov nešto slično na početku nastupa u Kijevu, ali mislim da je ta kamera bila vezana za svetla koja su se spuštala.
 
Imao je Kristian Kostov nešto slično na početku nastupa u Kijevu, ali mislim da je ta kamera bila vezana za svetla koja su se spuštala.
Mislim da je i Blanš imala kadrove odozgo, kao i mi.
 
Kretenska pravila koja obesmišljavaju svako dalje učešće Srbije na Evroviziji. Mi ne znamo da igramo po ovim pravilima i najbolje je ne gubiti više vreme.
 
Back
Top