ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

A ja nasjeo još i krenuo da analiziram...

Mr Rogers Clown GIF
 
Stand-in za SloMo je bio produkcijski horor. Neverovatno koliko su utegli kadriranje do maja. Kapiram da su iz RTVE pretili bacanjem bombe na RAI.
 
Ali u kojoj paralelnoj dimenziji je uopšte Grčka bila konkurent za pobjedu ove godine, šta sam to propustio?! 😅

Kao što već rekoh, meni je pjesma topić i nesumnjivo je već postala lokalna hitčina kod njih, ukoliko potrefe nastup top 10 je sasvim izvjestan ali top 5 i nešto više od toga, come on... Previše istočnjačkih elemenata sadrži u sebi koje žiri baš i vrednuje (barem kad je Srbija u pitanju), ok na televotingu bi mogla zablistati zahvaljujući njihovoj dijaspori i ostalim Balkancima kojima ovaj melos nije stran ali ni tu je ne vidim baš u samom vrhu pored ovih silnih glasoždera...

Razumijem mediteranski temperament i želju za dokazivanjem i dobrim rezultatima ali Grci stvarno znaju da pretjeraju sa hajpovanjem svojih predstavnika naročito u svakoj godini nakon što ispadnu, tako su kovali u zvijezde i Demy i onu Katerinu Dusku pa na kraju oko 20. mjesta završiše obje, Marina će naravno imati bolji plasman ali ono, dajte smanjiti gas.
 
Za pobedu naravno da ne-ipak je to tip pesme koji žiri voli da masakrira. Ali verujem da Grčka stvarno može do pristojnog rezultata ove godine, pre svega jer je Marina stvarno profesionalac i sigurno neće dozvoliti sebi neki random nastup.
 
Volim pesmu, ali volim i manje konkurencije u finalu. 😂🔥
 
Baš, za sad djeluje da će biti godina bez nekih prevelikih iznenađenja, barem što se polufinala tiče
 
Isto mislim

Irska će vjerovatno biti wtf većini gledalaca običnih a i fanovi će imati prečih zemalja za glasanje

Australija -

Azerbejdžan će proći laganije nego što se misli
 
Takodje ne sumnjam u prolazak Srbije u finale, dok od ovih sto se bolje trenutno kotiraju bolje od nas vidim bar 4 zemlje koje bi mogle da ne udju u finale, a to su: Luksemburg, Kipar, Irska, Poljska, pa cak i Finska.
 
Prolazak ili neprolazak Irske će biti podjednako neiznenađenje po meni, ono, "ok, prošla je" / "ok, nije prošla"
 
Prolazak ili neprolazak Irske će biti podjednako neiznenađenje po meni, ono, "ok, prošla je" / "ok, nije prošla"
Па отприлике мени би једино изненађење било пролазак Аустралије, њих никако не видим у финалу, остали имају шансе какве такве
 
Back
Top