ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Kada imaš onakve produkcijske propuste kakve ima HRT u nacionalnom finalu sasvim je logično biti skeptičan oko njihovog ogranizovanja Evrovizije. Mislim stoji da bi Šveđani uletili u pomoć pošto se oni miješaju u sve i HRT nema sposobne ljude, ali ako nemaš konzistentnost teško da ćeš sad odjednom biti super u organizaciji Eurosonga. Ja ne znam prethodnih godina kada je bilo da je neka slabija zemlja super odradila Evroviziju. Svi su se žalili na Ukrajinu 2017. To je jedina eto siromašnija zemlja kojoj su dopustili uopšte da pobijedi u prethodnoj deceniji.
 
Jermenija kada bi se trudi ko za jesc na evroviziji bi bili svake godine visoko .
 
ova pesma mi favorit da nije imala problema sa glasom mozda bi pobedila .
 
Na redditu ce se objavljivati live blogovi o probama svaki dan i moci ce da se postavljaju pitanja.
A paralelno ce ekskluzivno za tiktok izlaziti klipovi sa proba.
Hello Eurovision fans!

We’re thrilled to announce that this year we will be hosting our first rehearsals live blog right here on Reddit, starting this Saturday as the first batch of participants take to the main stage.

If you have any questions or want to know anything specific about the performances and backstage you’ll be able to ask the digital team each day as we take to the arena.

First rehearsal clips will be appearing exclusively on TikTok on the same days too!

Then, from Wednesday 1 May until Saturday 4 May, we will be hosting an AMA with each of the 37 participants… so look out for those, and get your questions in!

We 💖 you guys
 
Last edited:
Slažem se, ali onda hoću istu ovu energiju za Baby Lasagnu.

Meow, cat, please, meow back je baš onako ozbiljan tekst.
I takođe RTTD je pesma o tome kako mladi napuštaju svoje rodno mesto ili državu i kako će svi da mu nedostaju pa Sad mi treba u tri minute na stejdžu da ulazimo u njegov karakter i vršimo dubinske analize njegove traume i tražimo tužnu poruku dok nas u glavu gađa Rim-tim, tagi-digi, dim-tim-tim.
Super, ali ne znam što konkretno hoćeš od mene s ovime? 😂 Bukvalno sam napisao da sam svjestan toga da i RTTD ima tu dozu joke-astičnosti i da nemam problema s time, plus ne sjećam se da sam tražio od ljudi da dubinski analiziraju RTTD i da plaču nad sudbinama stotina hiljada Hrvata koji su napustili Hrvatsku.
 
Stalno se teraju neke kontre. Razumite da svako interpretira pesmu, tekst i nastup na svoj način i isto tako je i doživljava. Možda zvuči smešno, ali koliko god da neko možda uopšte ne pridaje značaj tekstu, toliko ga neko možda dubinski analizira.
 
Stalno se teraju neke kontre. Razumite da svako interpretira pesmu, tekst i nastup na svoj način i isto tako je i doživljava. Možda zvuči smešno, ali koliko god da neko možda uopšte ne pridaje značaj tekstu, toliko ga neko možda dubinski analizira.
Evo me. Na tekst obratim paznju tek nakon dosta slusanja. Naravno, kada se peva na jeziku koji razumem, cujem sta pevaju, ali ne pridajem znacaju i ne ulazim u dublju analizu.
Ako uporedim Hrvatsku i Holandiju, meni Hrvatska zvuci ozbiljnije u odnosu na Holandiju. Kod Hrvatske mi je problem glas, ali mi se cini da se popravlja u odnosu na Doru. Dok mi je kod Holandije pesma simpaticna, a on me pomalo iritira.

Ali svakako cu glasati za Hrvatsku u finalu kao podrsku i sto nemam problem da ovakva pesma pobedi (samo da bude obleka nesto poput spota). Pod uslovom ako se moze odmah glasati nakon prve pesme. Ne znam kakva su sad pravila po tom pitanju.
 
Ove zemlje koje ste spominjali da su se vise potrudile nego neke za ESC, kad ne mogu da docekaju pobedu na velikoj Evroviziji, moraju bar da se dokazu na decijoj. Isti sam osecaj imao na otvaranju finala u Torinu ubacili one plesace sa svetlecim stapovima na paradi zastava, copy-paste Junior 2019 iz Poljske.
 
Back
Top