ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Pa da, top 3 Hrvatska, Italija i Švica, a ove dve su baš udaljene od Hrvatske bodovima koje neće izgubiti nakon glasova publike
 
Izgleda realno po plasmanima više manje, jedino mislim da će Njemačka niže, a Švedska više, e sad jedino ćemo vidjet dal će bodovne razlike bit slične što se tiče pjesama u vrhu
 
Baš se onako vidi po ovim bodovima Euro Jury da će Hrvatska otprilike proći kao Finska prošle godine, oko 150 bodova od žirija. Moguće pobjeda u televotingu i na kraju drugo mjesto.
 
Scena kako je srpski OGAE 0 Švici dao a ovaj žiri 12 😄

Obožavam što se ponašate kao da su ovo službeni glasovi žirija 😂
Ovo je poslednja zanimacija do proba, poslednji trzaji predviđanja
 
Baš se onako vidi po ovim bodovima Euro Jury da će Hrvatska otprilike proći kao Finska prošle godine, oko 150 bodova od žirija. Moguće pobjeda u televotingu i na kraju drugo mjesto.
Daa, samo zaboravljas da su sanse da ove godine imamo Loreen ili nekoga sa skoro 300 poena od zirija MINIMALNE :D

Zar zaista verujes da Italija 300 poena evo prakticno uzeti kod zirija sa takvom pesmom, pa Francuka i Svajcarska su sa onakvim vokalnim baladama neki kazu i baladetinama imali 250 poena 2021.godine.

Znaci Moguce je da Francuzi fazon budu prvi sa 240 poena, pa onda Svajcarci drugi ili treci sa 230, tako da 70 poena ili 80 poena nije skroz nemoguce nadoknaditi kod publike. Sumnjam u ovih 140 ili 130 razlike pobednika zirija u odnosu na Hrvatske, to nije skroz realno...
 
Mi se u poslednje vreme drzimo komsiluka u fazonu pesme dodju i prodju, al komsija ostaje. A sto se tice velikih sila to nista ne fermamo, cak i kad nas gaze ovim pozicijama za nastupanje.
 
Ako nas je išta naučilo dugogodišnje iskustvo praćenja ESC-a, to je da ne budemo previše ambiciozni. Mnogo je bolje da se pozitivno iznenadimo.
:LOL:
 
Najbolje je očekivati poslednje mesto i nemati nikakav hajp i onda ako se jednom u hiljadu godina desi da dobro prodjemo, onda se iznenadimo.

Smatram da ne trazim previse ako zelim da prodjemo malo makar bolje kod zirija nego 2022.godine i ako ocekujem da dobijemo u najgorem slucaju 3 puta vise poena neko sto je dobio Luke Black, znaci to bi bio plasman izmedju 10. i 15.mesta...

Mislim da ne trazim previse i da nisam neskroman...
 
Back
Top