ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Status
Not open for further replies.
Pitam ujaka kako je tamo stanje….kaze Arapi pale izraelsku zastavu, gej populacija pali palestinsku…
 
Obrazložio je zašto ipak učestvuje, ali kao obrisao objavu nakon 1 minuta:

GMuem-VW4AASBQp
Malo spinuje. Dozvoljene su samo zastave zemalja učesnica i zastava duginih boja.
 
Mnogo teško zastava da se prošvercuje... A i ne mogu baš svakoga negde u masi da ganjaju... Sevnuće tu i tamo koja palestinska sigurno.
 
Pa biće strože mere nego ranije. Neko može i na telefonu da pokaže drugu zastavu, dešavalo se to, ali ne bi trebalo da bude previše uočljivo. Sada su dozvoljene samo gore navedene zastave, maksimalnih dimenzija 1m x 0,5m, i nisu dozvoljeni nosači zastava. Takođe, zabranjeno je unošenje torbi, osim baš malih, tipa za lekove.
 
Ja sam cak i na koncertu u Amsterdamu morao da ostavim svoju zastavu, nista nije smelo da se unosi, a onda su oni unutra delili one male zastavice.
 
Drugo polufinale je sad definitivno snažnije a upravo su nastupi prevagnuli na tu stranu sudeći po iskadriranim isječcima sa druge probe, bukvalno sama Malta ima jaču nastupčinu nego skoro cijelo prvo veče u kom se jedino Ukrajina i eventualno Irska ističu, Gruzija pojela u pola zalogaja i Kipar i Luksemburg od bopova iz prvog, evo još nekih mojih zapažanja:

1. Iz ove perspektive jedino mi se Albanija i San Marino čine kao nekvalifikanti, s tim što i dalje se ne mogu kladiti na Albaniju jer imaju svu dijasporetinu na tacni isto kao i Poljska kod nas, bilo bi baš bzvz da tako loše pjesme zauzmu mjesto u finalu nekom ko to više zaslužuje.

2. Letonija će se takođe teško iščupati tako da mislim da i ovu godinu pauziraju od finala a najvjerovatnije ispada i Češka nažalost, oko kvalifikacione crte bi se mogli klati Danska i Malta koje mi nisu ni tamo ni 'vamo.

3. Mislim da su mogući neki šokovi ovdje, neprijatno iznenađenje bi mi bilo da Estonija ispuši pošto nisam baš siguran kako će širi evropski auditorijum reagovati na humor iz tog regiona kao i pušiona Belgije usljed moguće diskonekcije sa publikom, Jermenija mi je relativno sigurna ali opet ne stopostotno.

4. Svi ženski bopovi da upadnu nema šanse, mislim da će se koplja slomiti na mučenoj Malti jer otvara veče ali navijam za nju da se progura nekako, Grčku (zapravo jedinu na maternjem) i Austriju već vidim u finalu a Gruzija ako i sad fejluje onda stvarno bi po njih same bilo najbolje da se povuku sa takmičenja.

5. Ubjeđen sam jedino u kvalifikaciju Švajcarske, Holandije, Izraela i Grčke a hajde da i Norvešku ubacim među tu ekipu pošto su svakako unikatni i nastupaju pred kraj dok svi ostali i mogu a i ne moraju.
 
Pa nije to rekao na tom snimku, niti išta slično. Druga stvar je što neki imaju protekciju, bilo favoriti ili ne.
 
Iskreno Britanci su mi previse, malo mi je i neprijatno, ono ne bih gledao u drustvu roditelja na primer, mislim da su malo preterali
 
Bozee, Evrovizija je stvarno postala cirkus u svakom smilu…ne pise se ovo dobro za buducnost. Eksplodirace ova psihijatrijska ustanova.
 
Nastupi, kostimi su iz godine u godinu uzasavajuci….ocekujem neki sex uzivo u programu sledecih godina…UZAS! Ovo treba staviti ogranicenje na preko 18 godina. Ove godine sigurno ovu blamazu necu gledati porodicno.
 
Ljudi slabi sve stizem kako napreduju probe

Jel pobedjuje hrvacka??
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top