ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Status
Not open for further replies.
Kako funkcioniše anti-boo sistem, jel ima nekih snimaka iz arene da se vidi tokom Izraelskog nastupa ili je to samo izeditovano za prenos?
 
Nista da vidimo koja ce sledece godine zemlja da proglasi rat ili neki politicki skandal, da znamo ko ce sledece godine pobediti.
 
Ne zasluzuje pesma pobeda ova pesma je realan plas od 13-17 mesta zasto ovo rade glupa politika sve upropastice potecijalno 2 sjajne pesme i nastupa od Hrvatske i Svajcarske .
 
Realno vjerujem u čudo da veceras ziri da podršku Lazanji i da u subotu ipak rasturi televote unatoč Izraelu 🫶🤞
 
Zamisli sada Ukrajinci sabotiraju Izrael kako bi zadržali imidž i benefite najveće ESC žrtve.

Šokiraću se ako im ukrajinski žiri da bilo koji poen.
Hahahahha znaci 100%, nema sile da ih neko skine sa trona 😂
 
  • Like
Reactions: FFM
Biće veooma zabavno na SSF ove godine. Imamo Hajbi, Bibu Struju, Šaranku... :giggle:
 
Na Eurovision world su bile stajale stare kvote, tih par kladionica više nemaju u ponudi igru ko dobija televoting, pa su im stajale njihove stare visoke kvote. Sad su ih sklonili i eto Izraela u vođstvu.
Pa da, ne mogu naglo da smanje kvote pa je lakše da ih sklone jer bi na nekima za uplaćenih 10e za Izrael dobio 300e
 
Ne znam samo kako EBU nije svestan izvesne propasti ESC-a ako se dogodi ovaj scenario koji niko od nas ne želi.
 
Kako funkcioniše anti-boo sistem, jel ima nekih snimaka iz arene da se vidi tokom Izraelskog nastupa ili je to samo izeditovano za prenos?
cuju se i aplauzi ali i zvizduci u boo-anje, tokom pocetka a vala i tokom zavrsteka, kad peva deo na hebrejskom. Imas vise snimaka iz publike jedan ssam okacio na temi Izraela. Editovano je naravno da se cuju samo aplauzi, kojih ocigledno ima, ali i dosta negodovanja publike koje se ne cuje uzivo.
 
Pa sad je kasno da išta preduzmu. Već smo udarili u stenu, Titanik tone.
Nažalost isto mislim, i mi smo malo prenebregnuli činjenicu da nešto ovako može da se desi. Ja prvi, vodeći se snažnom anti-izraelskom kampanjom koja se vodi u svetu. Sada je loptica na terenu žirija, mislim da će od njih i zavisiti ishod. Ako budu malo manevrisali, možda se možemo spasiti sa Titanika. 🥹
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top