ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Status
Not open for further replies.
Ne bi trebalo previše da odskoči Izrael, jer ima i drugih kandidata koje voli publika. Šanse da bude pobednik televotinga rastu svakako, ali na kraju se to svede na 12 i 10 poena. Ako npr. oni dobiju od svih 12, a Hrvatska 10 (neće se desiti naravno, samo poređenja radi), to je nekih 70-ak poena razlike, a to žiri itekako može da nadomesti. Uglavnom, važno je kako će žiri glasati. Očekujem mešanje karata, samo da vidimo koliko.
Nedu Ukraden u naš žiri da meša karte! :ROFLMAO:
 
Izraelska pesma je za žiri više od Hrvatske, Irske, a zajedno sa Francuskom, Švajcarskom... Žiri bi morao da spusti neke zemlje koje to prvobitno možda ne zaslužuju i da gura Hrvatsku.
 
Ma EBU jedva privodi kraju izdanje gde su oni samo takmičari, pobeda i organizacija/ko-organizacija Izraela bi bili PR katastrofa iz koje se nikad ne bi izvukli.
Nešto ne mislim da njih zabole patka za to, novac je bitan. Izvući će se sigurno, iduća godina bi bila problematična, ali svakako bi se već one tamo sve brzo zaboravilo.
 
Pa bitan je novac, zato im ne ide u prilog odustajanje više emitera od učešća. Moljakali Luksemburg da se vrati, možda će i Monako.

Omikrone, ne ulazi vajb @omikron
 
Ko zna šta oni znaju a mi ne znamo i posmatramo sve naivno. Da ebu ne ide u prilog ne verujem da bi ovo dozvoljavao.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top