fr Francuska 2024: Slimane - Mon Amour

Ni mene nije smorila, naprotiv, pokazala se na kraju kao jedna od najboljih pesama ove godine, što se mene tiče. Taj momenat sa mikrofonom je meni ipak previše teatralan i nadam se da će ga izbaciti.
 
Meni je Slimane vrlo simpatičan, ali mi je pesma bukvalno za bottom 5 u finalu. Muzički/ instrumentalno je najslabija pesma ove godine. Čak mi je i dosadna Voila neuporedivo bolja.
 
Ni mene nije smorila, naprotiv, pokazala se na kraju kao jedna od najboljih pesama ove godine, što se mene tiče. Taj momenat sa mikrofonom je meni ipak previše teatralan i nadam se da će ga izbaciti.
Apsolutno treba izbaciti. Imam utisak kao da idu kratke reklame, pa se nastavlja. Gubi se na tecnost pesme. Da je to od pocetka tako pravljena, pa da se to lepo namesti, jos bi nekako proslo. A ovako naknadno... Stvarno ne znam kako ce ostaviti utisak na gledaoce.
Od najbolje pesme i ubedljivo na prvo mesto, doslo je do toga da mi je ispao iz Top 5. Cesto slusam prvu verziju i nije me smorila.
 
Мислим да ће имати добар ефекат на гледаоце тај моменат, а на жири поготово. Ја и слушам само ову прву верзију и #1 ми је
 
Isto, možda čak i ubjedljivo.

Meni jedino zasmeta onaj kraj akapela dijela kad kaže esk tu meeeEEEEESeararqrsfsM jer mi tu zvuči kao da se izdere previše, a ostalo mi je za 10 sve, pogotovo nakon tako jakog pjevanja kad završi pjesmu lagano sa 'u paaa'

343 poena žirija!!!
 
Njega i Švajcarca očekujem u top 2 kod žirija, pitanje je samo sa kojom razlikom. Ipak, sumnjam da će Slimane uspeti da ostvari dovoljno tvt poena da bi konkurisao za pobedu. Svakako ga očekujem u top 7-8.
 
Па да није оваква година са јаким твт пјесмама, ја бих чак рекао да ће и у топ 5 код публике јер увијек буде бар једна јака балада публици у врху. Овако бих волио да се то деси, али мислим да ће бити тешко
 
Nešto ne vjerujem baš da će Izrael tako visoko.
Vodim se time da su Jevreji jako organizovana zajednica - 200 Jevreja u svakoj zemlji (a ima ih svuda) dovoljno je da dobiju 4000 glasova. To bi bilo 4 poena po broju glasova na PZE (a mozemo da racunamo sigurno da na PZE stigne znatno vise glasova nego na samom ESC - domaci izvodjaci, glasanje za domace pesme, biras svog predstavnika). Pogotovo to moze do izrazaja doci u drugim zemljama sa vecom jevrejskom zajednicom a manje stanovnistva nego sto je Srbija.
 
Back
Top