fr Francuska 2024: Slimane - Mon Amour

qTSFelD.jpeg


qcmuS2r.jpeg
 
Zazvučao mi je pobednički na isečku. 😳 Nisam to očekivao.
 
Nek ga stave posle UK da pokupi konzervativne glasove koji ce biti zgrozeni prethodno vidjenim lol
 
Ovde se bas vidi da nisu imali pojma sta ce sa stejdzingom i da ih je bilo briga. Autfit uzas, nastup uzas, pesma lepa, ali sluzi za dokazivanje da moze da se cuje iza brda bez mikrofona. Da li ce ziri ovo pojesti da stavi na vrh ne znam, ali ne verujem da ce publika.
Uzdam se da ce nas u slucaju omrazenog Izraela, Francuza od koga pucaju bubne opne i nas koji smo mirni i tihi, mozda da budu pametni, jer sou uz ove tri balade (IZR potencijalno) u finalu je najbolji da se najlepsa - nasa ostavi za kraj, pa nas malo nagrade, barem, da mastam.
 
Meni je jedini lep deo ove pesme u studijskoj verziji završetak, koji je on potpuno upropastio uživo urlanjem. Francuska mi je relativno često u top 10, čak i u top 5 2016, 2021, 2023, i mislim da su malo potcenjeni na Evroviziji, ali ovo mi je jedno veliko NE.
 
Lepa balada i ovde nekako mi trebaju vise slusanja.
 
Pogledao sam opet nastup od sinoć. Ježenje od prvog do poslednjeg minuta 🤩
 
Odličan je bio i danas na probi. Divan nastup, pesma, vokal, elegantno i vanvremenski :)
 
Neko ko misli da ova pesma neće dobro proći na televotingu kao da nikada nije gledao Evroviziju ili je nije gledao zadnjih 15 godina.
 
Ja sam bliži tome da će proći odlično na oba fronta, žiri je oduvek bio neupitan, ali mogao je Mengoni, Sobral, moćiće i on.
 
Savršeno večeras a sinoć za žiri mnogo slabije. Ipak, i da je sinoć bio ovakav, možda bi samo bio za poziciju više, tako da jbg.
Moj ubjedljivi favorit ove godine, baš mi je drago što je kod publike tako dobro prošao i što je dobio 10 od Srbije - moj jedan glas možda pomogao haha
 
Što je bio Mengoni prošle godine, to je po svim parametrima Slimane ove godine. :love: Zaslužen top 5, sve u vezi nastupa je bilo jednostavno, a magično. Posebno mi je drago što je tvt odreagovao odlično.
 
Back
Top