gr Grčka 2024: Marina Satti - ZARI

Definitivno najslušanija pesma ove evrovizije, tako da mislim da će do maja i da me možda malo smori😅. Pesma sa kojom se budim - prva pesma koju pustim ujutru i pesma sa kojom ležem -poslednja pesma pred spavanje, a celog dana u glavi TA TA TA.
Sa 6. na 4. mesto je skočila na mojoj listi. Nadam se da će nastup biti odličan 🤩
 
Da stvar bude ludja, kod mene potpuno obrnuta situacija, meni je Grčka bukvalno i ubedljivo najneslušanija pesma ove godine od svih 37, čak sam više puta čuo Maltu ove godine, do duše mnogo ranije je izašla, ali recimo u zbiru sam jedno 3 puta pustio Maltu, a Grčku daj Bože 2 puta celu da sam preslušao :D
 
Ovako sam otprilike zamišljala Breskvicu kad se prijavila, kao neku mešavinu turbofolka i moderne produkcije, samo malo manje u turskim frulicama...
A dobili smo lošiju verziju Laneta...
 
Jadna Marina, baš užasno 😞

Meni je ova pesma inače grower godine, uz Australiju. Bila mi je isprva u bottom 5, ali vremenom sam navikao da mi buši mozak a i naknadno sam uvideo neke muzičke kvalitete koji neosporno postoje ovde. Pesma je nekako avangardna i nije za svakog, neće moći baš da mi se nađe u top 10 ili top 15, ali mi je trenutno u boljoj polovini 37 pesama.
 
E baš mi je žao 😫 mlad čovjek realno, nije ni 70 imao...
 
Objavljeno na Tviteru detaljno kako će izgledati Marinin nastup
 
Za razliku od Jermenije, koja mi je nekako prenatrpana raznim žanrovima i zvucima, ovo mi je mnogo prijemčivije jer je formula mnogo jednostavnija. Nije moj fah, ali zarazno je i definitivno ću navijati za nju.
 
Meni je potpuno obrnuto, mada mi je i ovo vremenom "selo" što bi se reklo. U početku je uopšte nisam mogla poslušati do kraja. :)
 
Back
Top