ge Gruzija 2024: Nutsa Buzaladze - Firefighter

Prolazi u finale komotno ali tamo ne ocekujem neki dobar rezultat. Top 10 je premija. Mislim da je malo prepevala, pesmuljak. Kao i Slimane, u svakom trenutku se trudi da pokaze moc svog vokala, sto bas i nije adekvatno ovakvoj pesmi i nastupu. U poslednjem refrenu kad pevaju samo prateci cuje se jak aplauz, i sve izgleda epic. Rezija je dobra, ali overall paket nije nivo Fuego, ili Slomo, iako je jako dobar!
 
Puna podrška za Gruziju večeras 🙏🏻 Pesma je onako, ali nastup gori i stvarno su zaslužili finale nakon skoro decenije patnje.
 
Vrisnuo sam ko da je Hrvatska prošla.
Bravo, bravo, bravo. ❤️🤍
 
Odlican nastup, a svidela mi se i pesma, bas Dimitrov zvuk xd
 
Od početka do kraja energija na nivou, pevanje odlično.

Želeo bih da neki budući srpski nastup izgleda ovako. Tu prvenstveno mislim na energiju, intenzitet, vatru i glas koji može da isprati koreografiju.
 
Zasluženo. Pesma nije loša koliko je zapravo bazična i nepamtljiva, ali kontam da je izvadio nastup. Ako ništa, oni i Letonci su prekinuli očajan niz, pa... pohvale.
 
Drago mi je za Gruziju, pjesmu ću još poslušat u subotu i više nikad u životu, ali Nutsa se potrudila i eto barem zbog nje i zbog Gruzije nemam ništa protiv što su u finalu
 
Back
Top