nl Holandija 2024: Joost Klein - Europapa

Nastup je toliko bezveze da ja nemam reci. Kad pomislim da su ovo izabrali umesto Ilse deLange nije mi dobro, a bas bi bilo lepo da su je poslali na 10njicu od ( moralne) pobede :(
 
Ma promašaj skroz, ajde barem da ume da izglumi dovoljno dobro kako bi to delovalo iskreno, pa bi možda i izazvalo nešto u ljudima, ovako, ništa. Ovo mi je kao Izrael 2019. kad je onaj lažno plakao na kraju nastupa.
 
Jednostavno mi je nespojiva ta emocija koja se pojavljuje na kraju pesme sa pesmom kao takvom kakva jeste (da ne kažem joke). Babe i žabe bukvalno, samim tim ne mogu ni da je doživim na taj način (a pokušao sam). Sve više mi naginje flopu.
 
Iju kako ga nije sramota na sta hoce da dobije glasove, coveku izgleda nista sveto nije
 
Sta se iscudjujes Konstruktore, tako su ga reklamirali.
 
Sad je pisalo 66% loading 😂

Meni je nevjerovatno da se ovde o kraju nastupa piše kako je usiljeno i da glumi, skuplja glasova na tome? Čovjek koji je na terapiji od 11. godine jer je izgubio roditelje u roku od godinu dana glumi da mu je teško i zato plače?

Kapiram da se ljudima ne sviđa pjesma/nastup, svakako, meni je isto ovo prikazano večeras slabašno iako vjerujem da nije ni 10% ukupnog nastupa (a ako je sve isti fazon, smor je), ali baš mi nekako nekorektno reći da je folirantski taj kraj.

Svako doživljava drugačije, naravno, ali opet kažem, nije da plače niotkuda.

Kako bih volio da cijeli nastup kida i da prođe odlično 💙
 
Pa sta sad treba da se pravimo da nismo stekli utisak koji smo stekli
 
Verujem ja njegovim emocijama, al pesma mi ne bode dušu nego mozak i šta da radim. Nastup ok, očekivano za pesmu iz te kategorije.
 
Meni će ovo vjerojatno bit zabavno, jer nekako sam skroz u glavi postavio da je ovo sprdnjica i to je to. Pjesmu volim.

Emociju u zadnjem dijelu osobno nisam osjetio, Xiao mie 😞
 
Sve je to okej, razumijem njegovu i bol i potrebu da iskaže omaž roditeljima, ali što ste napisali, teško je to doživjeti nakon što je 10 sekundi ranije skakao po pozornici kao manijak.
 
Očekivao sam više od isečka. Videćemo kakav je ostatak nastupa, ovo prikazano je prosek.
 
Back
Top