hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Zato što nismo svi oduševljeni nastupom lol

Pošto vidim da ovdje već vlada atmosfera da je Hrvatska pobjednik neću kvariti pozitivu 😁
Honestly, od starta više zvuči jako sam ljubomoran zbog Hrvatske što je favorit, al to možda samo ja to tako čitam između redova, šta znam. Al’ dobro, lepo je svaki dan napisati koju negativnu izjavu više ako se ide principom možda to i prizovem.
 
Takvim pisanjem ignorišete mišljenje forumaša koji imaju neke druge favorite od vas. Pravo da iskažu mišljenje imaju i oni kojima se dopada neka pesma i oni koji nisu impresionirani istom, sve dok je u granicama pristojnosti i u skladu sa pravilima foruma.
 
Ne ignoriše niko, osim ako ne stavimo opciju ignore. Samo konstatujem ono što čitam, a nije svako toliko kompleksan da je nemoguće ne primetiti primećeno.
Just saying also.
 
Ima napornih postova i onih koji hvale i ponavljaju to svakog dana. Trudite se da prihvatite različite utiske.
 
Pa dobro, ali nema ovde ni previše napornih postova s obzirom da je u pitanju jedan od glavnih favorita za pobedu. Mnogo je više spamovanja i hvalospeva bilo za Šaptača prošle godine.
Sa druge strane, ne razumem potrebu pisati gomilu postova o pesmi koja ti se ne dopada. Napišeš jedan post posle NF-a, jedan posle proba na ESC-u, eventualno neki posle polufinala i finala i to je to.
Ja nisam fan ove pesme, pa i ne pišem puno ovde. Ali svakako navijam za pobedu Hrvatske.
 
30% Prvo mesto! Prvo mestooo! Sto bi rekla Jelena Golubovic na onom gif-u :ROFLMAO:
 
Ja ne vjerujem sta se desava 😱😱😱

I btw sanjo sam da je pobijedio neko deseti, a lazanja imo samo 60 bodova. Znači stress lvl na max
 
Mislim s ovim procentom na kladionicama Hrvatska pobjeđuje. Treba dati podršku cijela ex yu pogotovo zbog Skandinavskih zemalja. Pobjednik televotinga a nadam se Francuska pobjednik žirija.
 
I ja sam sve ubeđeniji u pobedu, ako žiri izignoriše ovaj procenat do te mere da ga izbaci iz trke za pobedu, onda ne znam.... Sa njima je uvek sve neizvesno.
 
Jedan crveni tepih u Zagrebu za kospoću, takmičari who stigla je Lilibet!!!!!!!!!!!!!1

tumblr_inline_mhka3dN40y1qz4rgp.gif
 
Živim za momenat dolaska u Zagreb na esc i @Marko i @Ro97 mi pripremaju svečani doček!!!
Ako se desi ESC u Zagrebu već vidim kako ću cijeli taj tjedan bit pijan, i da HRT sve usere meni će bit lepoooo, bit ću ko Tijana Bogićević, ni brige ni pameti, ohohoho
 
Bome ja prodajem dva sanduka, uzimam godišnji i dolazim da budem u posebnom stanju svesti cele nedelje ima da me zapamti Zagreb!!!
 
Pljuvacina zapadnih fanova po njemu me podseca na pljuvacinu po Mariji Serifovic. Cak je EBU morao da se pravda da bi ona pobedila i da je glasala samo zapadna Evropa

Uvek postoji taj kultur rasizam prema istocnoj Evropi a naročito Balkanu.
 
Bome ja prodajem dva sanduka, uzimam godišnji i dolazim da budem u posebnom stanju svesti cele nedelje ima da me zapamti Zagreb!!!
Bolje ti ponesi jedan sanduk jer ćeš se u njemu vratit nakon što se izubijamo od ića i pića!!!
 
Dogovoreno, dolazim pogrebnim vozilom za ne daj Bože!
 
Back
Top