ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

Мени ово прејезиво и даље, али све су прилике да ће да оствари одличан резултат код публике и поремети неке озбиљне играче.
 
Jednostavno ne mogu da svarim ništa u vezi ovog horora niti nastup može izvaditi pesmu koja mi je jednostavno odvratna.
 
Nisam fan pesme, ali nastup je zaista profi i zasluženo su u finalu.

Dražesno mi je što je uspeh sa Bambie pomalo šamarčina svim onim bezidejnim i smaračkim pesmama koje inače forsiraju i koje i dalje primaju u nacionalnu selekciju.
 
Ja sam ostao zabezeknut, odlican nastup, odlicna pesma, lagano #2 veceras nakon Hrvatske. Citajuci komentare ovde ja sam mislio mesecima da je ovo neka pesma koja ima samo neko rezanje i vristanje celo vreme, tako da me lepo iznenadila, pesma bas moj ukus.

Jos jednom da kazem da je nastup fenomenalan.
 
Bambi je sa nastupom koji je verovatno imao vrlo mali budžet izgledala kao svetska zvezda. Kadriranje i atmosfera 10/10 🙌🏻 Pesma nije my cup of tea, ali mi je pored Srbije i Slovenije najdraže što je prošla u finale 🖤

Nadam se da ovo nije samo random zrno koje je koka ubola, već kolektivno buđenje irske delegacije. Plasirati se u finale jednom u 9 godina sa relativno jakom muzičkom scenom je stvarno zastrašujuće.
 
Nakon 666. puta sto sam pogledao nastup, razmisljam o ponovnom krstenju.
 
  • Haha
Reactions: FFM
Izazvala je havariju na mrežama, svuda je kače. Performans 10/10 razumem da je mnogima too much. Mene je iznenadilo koliko je emotivna i koliko se trudila oko svega. Obožavam veštičaru :ie:

Evo javili se vernici , upi*ao sam se od smeha 🤣

https://vm.tiktok.com/ZMMnB4n9q/

(Ne znam što ne mogu da embedujem Tiktok videe više nego samo link ovako) Nastup sam pogledao 10 puta, stvarno je prešla igricu.
 
Back
Top