il Izrael 2024: Eden Golan - Hurricane

Ako bi se, pu-pu, ne dao bog :eek:, desilo da na kraju bude: Israel, you have received 432 from the public votes, a reditelji priguše lavinu zvižduka na to, onda je EBU direktni saučesnik. :)
 
Nema veze dal je Marko Kon Jevrejin ili nije... i ja sam Srbin pa sam bio protiv rezima Milosevica npr. Covek javno podrzava drzavu koja sprovodi genocid nad drugom drzavom i drugim narodom vec mesecima.
 
Psihički sam spreman za pobjedu Izraela sutra, tako da mislim da se neću puno nervirati oko toga. Politika i moć.
 
Ja isprozivao Nettu kad je pobijedila da mi je preglupa pjesma i on se oglasio odmah da je brani :D
Eto bodova i iz Srbije
Па он је Јевреј, породица Кон је позната јеврејска породица.
 
Ма знам, само кажем, огласи се увијек
 
detinjasto za jednog coveka u ranoj starosti...

inace ova pesma mi upravo iskoci kao reklama na YT s pozivom da se glasa za nju
 
Prvi put sam cuo pesmu tokom 2. PF i baš sam komentarisao tada drugu da mi je odmah ušla u uši, tako da def. glasam za Izrael večeras, kad je bal nek je maskenbal.
 
Pa tii si prvi podržavao Izrael godinama i pričao mi kako su vas oni finansirali 🫴🏻
 
Samo cu reci........ne dao Bog da ovo pobedi. Meni licno pesma nije ni u top 15 i nemam dilemu da bi brisala patos da, recimo, predstavlja San Marino. Ali Pandorina kutija je otvorena pre 2 godine (iako je upliva politike bilo i ranije.....ali to je bio svojevrstan presedan), ide im na ruku sto se glasa od samog pocetka, tako da fino mogu da se organizuju i nabiju 300+ bodova na televotingu.

Ne ocekujem da ce ziri ovo uopste da spusti. Pesma je jury-friendly tako da ocekujem dosta bodova. Podrzali su i Unicorn u velikoj meri, tako da ne vidim scenario u kojem ovo nije pri vrhu. Ne bas top 3 mozda (mada nije iskljuceno) ali blizu.

Nadamo se pobedi muzike ovog puta ako je ikako moguce 🙏
 
Nemi su do sada jedno 5 iskocili smaraju vise nece pobedit u inat .
 
Back
Top