lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Sad sam pročitao na Tviteru da će navodno Dons izvesti dvojezičnu verziju pesme 😍 može može
Auui još crnje meni, uglavnom ne volim dvojezične.. :(
 
Jedna od najboljih do sada izabranih pesama. Valjda je nece pokvariti do maja.
 
Najbolji izbor za Letonce, videćemo da li im se smeši finale. Pesma solidna. Katrina Gupalo je bila tako slatka, naravno ne u kontekstu ESC-a ali meni je ta pesmica toliko zarazna 😍 moj favorit. Što se tiče ostalih nastupa svideli su mi se i Alekss Silvers, Vestules i Avei.
 
  • Love
Reactions: Mrm
Minipop

h1TirCD.jpeg
 
Ja se plasim gde ce zavrsiti Letonija ove godine. Meni je mozda glavni favorit za pobedu, a vrlo sam svestan da ulazak u finale nije bas 100% siguran, jer publika samo glasa...mada stvarno bi bila velika nepravda da Letonija i ove godine ispadne, pesma mi je odlicna i ne prestajem da je slusam od kada se pojavila.
 
Deluje da ce Letonija i ove godine kao i poslednjih XXX godina ispasti ipak..
 
Meni je Latvija jedna od dražih ove godine, ali slažem se da neće biti lagano, ali opet mislim ako je Estonija prošle godine uspjela i to sa većom razlikom u odnosu na Island može i Latvija proći. Mislim da mu ide u korist to što ima dosta brzih pjesama poput Estonije i Nizozemske pa će se moći istaći. Jednostavno postoji publika svake godine koja progura ovakve pjesme. Biće velika šteta ako ne prođe u finale jer mislim da može u finalu biti baš visoko kod žirija.
 
Meni se cini da su ti problemi koje Dons ima, nazalost, nepopravljivi, jer se ticu harizme. Pesma i glas su sjajni. Nastup mora da se menja svakako. Zasad, nazalost, mislim da je NQ.
 
Da, fali mi harizme i neke opuštenosti. Stajling i nastup na NF-u su bili kriminalni.
 
Meni se dopada i nastup, samo da eto doda još neke elemente i efekte, ali i dalje se dosta ističe pored svih brzalica.
 
Mojoj mami je ovo, pored Italije, Danske i neočekivano Švajcarske (ne znam kako se ovo desilo) najbolja pesma. Ne kažem da je moja mama reprezentativan uzorak, ali biće publike za ovu pesmu svakako.
 
Mr Proper ima više harizme od njega.
 
Back
Top