lu Luksemburg 2024: Tali - Fighter

Luksemburg
Bilo je vrlo predvidljivo kad su ostale zadnje tri zemlje da će Luksić prozvati kao posljednji.
Ok, neka ih, dobrodošlica i to je to
 
Zasluzen odlazak u finale, tamo ce ziri verovatno da ih katapultira u prvih 13 .
 
Meni je sve u vezi sa ovom pesmom i nastupom horor. Zastarela pesma, puna klišea, kič nastup i onaj blamantan trenutak sa AI tigrovima 💀 Žali Bože što je ova mućkalica koja je nastala u fabrici generične muzike prošla a npr. Azerbejdžan nije, ali dobro.

Nadam se da će sledeće godine poslati nešto bolje i autentičnije.
 
Ovo je moglo ostvariti sasvim solidan plasman kod publike, nesto kao Austrija 2016., ali s ovim horor nastupom nema sanse. Otkaz svima koji su radili na njemu, totalno promašeno.
 
Malo drugaciji bop nego sto sam ocekivao, ok mi je sto je medju finalistima, ali verujem da ce mi tamo biti nisko. Jeste zvuk 00'ih ali ovde bar ne gledam na to negativno.
 
Meni je bila dobra, nastup / kostim / frizura, da moglo je bolje ali zaslužila je finale, ipak se nisu takmičili 30 godina.
 
Zadovoljan sam zatvaranjem pf-a i prolaskom u finale. A sad u finalu negde izmedju 12. i 17. mesta, ja zadovoljan.
 
Eto, ko je prizivao što nema starih Evrovizija evo je taka pesma. Ma ko zna kako će ovo proći, uvek se nađe neko kome se sviđa.
 
Zasluzen prolaz Luksemburga. Bila je jako dobra uzivo i osrednju pesmu je podigla na visi nivo.

Ne bih se iznenadio da prodje bas dobro u finalu.
 
Ovo je čist poklon, očekivan i izvestan. Častiti pesmu čiji je nastup ravan nekoj 2006. godini je krajnje kriminalno. Ali ok, makar nije u top 10.
 
Ovi zaglavljeni u 2005. godini. Vidi se da nemaju pojma o Evroviziji i da su ozbiljno pali s marsa. Lizala bi dno da nije jevrejskog lobija i glasova u znak podrske sto su se vratili na ESC
 
Sve što želim u životu je i da i ja budem nečiji Luksemburg. 💅

Plasman mi je precenjen i wtf.
 
Back
Top