de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Slažem se, on dobro zvuči i pesma je daleko od dna.

Imam utisak kao da su celu skalameriju i vatru doneli samo da sakriju činjenicu da je on potpuno neinspirativan performer.
 
Odlicna pesma i vokal, jako RagnBoneMan potpuno po mom ukusu. Mogu da zamislim ovo u top 10 po ziriju.
 
Ovaj lik baš nije za scenu. Ali baš. Pesma više nego pristojna
 
Neko je napisao da liči na Isaka Šabanovića na tviteru a meni original moj tim lider na novom poslu 🤣
 
Licno sam zadovoljan sa prikazanim. Sad mi se ucvrstio u TOP 5.
Ne bih voleo da ovo bude u bottom 5 i bio bih razocaran ako bude u istom.
 
Moji doma glasali za njega kao ajde glasat ćemo jer ne zaslužuju opet bit na dnu, kad ono lijeva strana tablice. Neka ajde, drago mi je, dobra je pjesma
 
Drago zbog nemacke da se prikuni niz zadnjih mesta dobra pesma samo nastup malo prazan sve u svemu lepo od Nemacke .
 
Ova pesma je mogla mnogo mnogo više da je peva neko ko ima malo više harizme i bolje vlada scenom. Inače zaslužen plasman
 
Prvih 5 otpjevanih pjesama na lijevoj strani tabele, zamalo i 6. (Litvanija)
 
Za ovog momka mi je neizmerno drago. Odličan plasman nakon godina šutiranja i vrlo, vrlo zaslužen. Posebno volim to što mu je većina ponovo predviđala poslednje mesto. Pesma je odlična, vokal takođe, čak možda i jedan od najboljih sezone. Žiri se definitivno opravdao stavivši ga u top 10.
 
Ovde se lepo pokazalo ono što je nekolicina komentarisala na forumu da žiri voli ovakve obične, radio friendly pop pesme.
I zapravo se ne slažem da nema harizme. Mislim da je momak interesantan na svoj način, odlično peva i lepo vlada scenom, ni nastup nije loš.

Po meni je ovo ipak precenjeno. Ne volim ovakav tip pesama.
Mogao je neko drugi da bude ovako podržan od strane žirija (npr. :rs: :) )
 
Drago mi je što je ostvario dobar rezultat, ali čini mi se da će se ovakav scenario ispostaviti lošim za Nemačku na duže staze. Ponovo su poslali dosadnu pesmu za radio, koja je eto randomly zadobila naklonost žirija, dok je Nemačka ostala u svojoj zoni komfora. Očekujem da će ponovo izabrati neku dosadnu pesmu i sledeće godine i vratiti se na 26. mesto.
 
A ne moze se reci da je ovo u rangu Jendrika, Sisterki i ostalih njihovih olupina. Ovo jeste neupecatljiva pesma, ali kvalitetna.
 
Back
Top