OGAE glasanje 2024

Ja glasao ovako:

12 Hrvatska
10 Italija
08 Slovenija

07 Ukrajina
06 Belgija
05 Malta
04 Azerbejdžan
03 Luksemburg
02 Španija
01 Kipar

Od 10 poena Malti, 5 su mojih lol
 
Ocekivani rezultati nazalost Italija 10 i 12 Hrvatska(srecom), prosto neverovatan dan, kao prvo Svajcarska dobila jedinu nuluu do sada i to gle čuda jedino od Srbije :D
A ondaa i neverovatna činjenica da su apsolutno sve 3 zemlje danas dale 12 Hrvatskoj i po 10 Italiji, to je prvi put ne samo da se to dogodilo, nego i da je Hrvatska dobila sve 3 dvanaestice u istom danu, jedino je šteta da je Hrvatska nadokandila "samo" 6 poena minusa koje je imala, medjutim zbog 3 desetke, Italijanka idalje prva za taj jedan bod, eto i Švajcarsku neki spuštaju, i Hrvatsku su spuštale neke zemlje ovih dana poprilično, jedino nikako Italiju neko da spusti i da dobiju nula bodova ili 1 poena malo za promenu od nekih zemalja.
Ovo je svakako neizvesnija jos godina kod ogae glasanja, nego prosla, mada i prosle godine je poslednjeg dana sve odluceno, ali ovih 1 razlike daje nam draž i čar da pratimo glasanje do poslednjeg dana, bice bas neizvesno mozda i na samoj evroviziji..,.
 
I vaš klub je baš bejzik glasao, osim par izuzetaka. Ajde kad će kritike na račun OGAE Serbia
 
Ma ja to na račun ostalih klubova, jer nekima tada nisu valjali ovakvi glasovi. I moj top je sličan
 
Ne kontam Austrija hajp baš

Poeni korektni u vrhu, pri dnu top 10 bezveze. Šteta što nismo Norveškoj, Jermeniji i Portugaliji dali bar neki sitniš. Top 2 odličan, mada je to već sad opšte mesto.
 
Back
Top