pl Poljska 2024: Luna - The Tower

Drago mi je što joj se iskakanje iz frižidera obilo o glavu, nisam mogao da dišem od njenih reklama. Eto, jednom i njihova dijaspora da omane. A i ruku na srce, stvarno je bila najslabija u prvoj polovini.
Samo sam cekao da leakovan nastup iskoci kao reklama. :D
 
Dal je trema, šta li je, ali uz UK ovo mi je najgori vokalni nastup večeras. Zaslužen ispuš.
 
E neka vala i oni nekad budu televoting NQ. Nadam se da će ovo služiti kao primjer da se niko ne može uzdati samo u dijasporu.
 
Ja volim pjesmu, ali nije mi krivo nešto puno, jer mi se nije baš svidio stejdžing od početka
 
I meni je u neku ruku, samo me smorila zbog nenormalne kampanje, to organski ne podnosim. Iako je vokalno bila očajna, od Finaca je bila bolja u svakom slučaju.
 
I ja se ne bih bunio da smo je kojim slučajem slušali u finalu. Nastup jeste na sve strane, mada mislim da je ovde prvenstveno pesma presudila.
 
Sigurno im je dijaspora zakazala, ne mogu da zamislim prosečnog poljaka da glasa za ovo, verovatno isto što se desilo Luki prošle godine, samo je on ipak uspeo da prođe dalje.

U svakom slučaju, zasluženo je ispala jer je ovaj nastup nesreća i sa očima i sa ušima
 
Meni je ova pesma slatka i malčice mi je žao što nije prošla dalje, ali opet nije kao da sam skrhan. Vokalno je ipak bila najslabija večeras.
 
Horor nastup, a i ona slaba. Pjesma mi je uvijek bila nebitna.
 
Apropo reklama nista nece biti naporno kao oni maltezani prosle godine, ubise u pojam da bi zavrsili ubedljivo poslednji

Zao mi ove slatkice
 
Ne verujem da se bilo kome moze marketing obiti u glavu samo nekad pesme nisu dovoljno jake.

Ok FSC pesma ali u prvoj polovini se jednostavno nije izdvojila ni po cemu.
 
Jedini komentar mojih na ovo je da izgleda kao zena henrija viii. Nek batali pevanje ima svetlu karijeru u istorijskim dramama
 
Najslabija je bila sinoc. Pesma po meni nije interesantna da privuce glasace, a nastup je pokusaj necega. Samo joj je odmogao.
 
Back
Top