pl Poljska 2024: Luna - The Tower

Meni je delovalo kao da su spremili taktiku namerno da prebace prenos dok ide Poljska i pritom Duška moli gledaoce da pošalju sms za Island.😂
 
Izbećićemo dramu ako smo joj dali neke poene (u šta sumnjam) ili ako bodovno nije bila blizu prolaska (ovo mi je verovatnije). :ROFLMAO:
 
Ma ovo nema šanse da je dobilo poene od našeg tvt 😂
 
Meni je delovalo kao da su spremili taktiku namerno da prebace prenos dok ide Poljska i pritom Duška moli gledaoce da pošalju sms za Island.😂
Ma igraju Survivor na ESCu🤣
 
Nadam se da su koristili glasove zirija za nas da izbegnemo ove drame
 
Na sledećoj terapiji sa psihoterapeutom ću pričati o tome kako imam PTSD od ove pesme i kako se plašim da pustim bilo koji video na Jutjubu, jer pred svaki očekujem da se pojavi kao reklama.
 
I da. Njoj se zahvaljujem na simbolicnih 1500 dinara za neprolazak. ☺️
Kada sam video onaj isecak, nije mi bilo obecavajuce i nekako mi je vise izgledalo da nece proci dalje.
 
Pa da je samo ona 15 puta nastupala sinoć ne mogu da zamislim nekog odavde da glasa za ovo lol
 
RTS u stilu: nećeš ti nama da gradiš kule sad kad su došli Kinezi. Kako su je opušteno matirali.

I pravilo je da na ekranu ide obaveštenje da će prenos biti prekinut i prebačen na drugi kanal, a ne da ja u onom urokljivom Oku pred početak Evrovizije saznam da će se emitovati na RTS 2. Osim ako nije bio cilj da što više ljudi isprati predsednika Si Đi s Pinka.
 
Kombinacija kicastog nastupa, loseg izvodjenja i nepovovljnog zreba joj je dosla glave. Mogla je proci umesto Kipra ali nece mi previse nedostajati u finalu.
 
Nije samo RTS na meti poljskih fanova i medija. Tu se nalazi sada i ukrajinska predstavnica koja reklamira garderobu sa nazivom “Banderaciaga”, sto je u Poljskoj izazvalo veliku pometnju. Jer Stepan Bandera je ukrajinski nacionalista koji je naredjivao ubistva i pogrom Poljaka na teritoriji UA.
Neka se vise pozabave ovim, to ih vise dotice nego prekid programa 🤭


https://sh.wikipedia.org/wiki/Stepan_Bandera

IMG_0882.jpeg
 
Kod njih sapunice traju po 20-30 godina.
Primer “M jak milość” 🤣
 
Back
Top