Predlozi i utisci o forumu

Ne znam sta je sad Mrm uradio, ali cim je trajno banovan verovatno je presao granicu. S obzirom da nisam imao konflikt sa njim i da mi se nije obracao u nekom neprimerenim tonom, imali smo neke zajednicke teme za komentarisanje, mogu reci da mi je zao sto je banovan. Prvi put kad je bio privremeno banovan, pisao sam mu da je preterivao u tim situacijama i da je burnije reagovao, ali ovaj put je izgleda bilo put bez povratka.

Drago mi je sto je Pokahontasu uskracena kazna i da ce moci ucestvovati na FSC-u. (y)

Evo i pauksamarsa se vratila. Jeste da ovako nismo komentarisali i da se ne poznajemo, ali drago mi je. Pre svega mi je interesantna za citanje, a i za to sam da zenski deo foruma treba cuvati kao "malo vode na dlanu". S obzirom da su u velikoj manjini.
Mozda se taj znatnije povecao, ali nisam upoznat sa ostalim nikovima.
 
Molim vas, apsolutno nijedan jedini post u kom se pominje Mrm ne želim da vidim ubuduće. Ukoliko se to desi, sledi ban za tog forumaša. Ne želim da zbog nečijih komentara ja imam problem i da se meni skreće pažnja zbog toga. Slično važi i za druge bivše članove foruma. Hvala na razumevanju.
 
Nisam bio prisutan par nedelja na forumu, boga mi ima se šta i pročitati ovde hehe
 
Sam se sebi smejem. 🤣 Definitivno neću više raditi više stvari istovremeno. 😃

@Miloš, izbriši post ili ga premesti u temu Šta trenutno slušate? 😄
 
Jel to imam zabranu pisanja po esc temama? 😆
 
Forum ESC 2024 je zaključan do daljnjeg za odgovore zbog ogromne količine spama, kršenja pravila foruma od strane nekih forumaša, i postovanja svega i svačega, te ignorisanja i ponavljanja postova koje pišu drugi učesnici u diskusiji.
 
Valjda treba da vam imponuje da se pise sto vise. Ovaj forum je neverovatan :D

Inace tresla se gora rodio se mis, nisu dsq ali istraga u toku, oko cega ne znamo, koristi se klip iz pfa na generalnoj probi...
 
Ne treba da imponuje spam i prenose koještarije po deset puta.
 
Sta god da je pisano, mislim da nije niti zlonamerno niti u vidu spama, da bi se forum zakljucao na dan pred evroviziju. Prilicno ruzno sa vase strane, bas zbog ljudi koji se ovde okupljaju da se zabave, citaju smeju, pa i nek prenose dezinformacije. Nije ovo portal (a kao da nasi "novinari" ne zive od dezinformacija) pa sad ne smemo da delimo tvitove, ili objave sa drugih sajtova.

Tu smo jer smo fanovi esca, komentarisemo, glupiramo se, zabavljamo, ponekad i posvadjamo, ne razumem u cemu je problem ako to radimo na forumu koji je za to i namenjen.

Svasta bih jos mogao napisati, ali onda bih zaista krsio pravila foruma, a to necemo :) mir u kuci Kistos Vasks!
 
Razumijem i poštujem odluku, ali zašto niste zaključali potforum nakon što prođe ESC? Mislim, mjesecima ovdje svi mi pridonosimo tome da forum bude živ i sad dan pred finale ne možemo komentarima ispratiti rasplet ovako uzbudljive sezone.

Ne bježim od toga da svi mi spamujemo, u manjoj ili većoj mjeri, ali na svakom forumu toga ima i ovo baš i nije poticajno za forumaše. Ionako će na forumu biti manje aktivno kad prođe ESC pa se makar još taj dan-dva moglo pustiti da ispratimo ESC sezonu kako valja, alli dobro.
 
Back
Top