rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Ja jedva čekam da krenu probe, pa prve slike, snimci, imam osećaj da će nastup biti epic i da je ono što smo videli na PZE ništa u poređenju sa onim što nas čeka.
Ima da izgrmi u Malme-u jedva cekam isto nikad veci hajp .
 
ESC Fandom:

🥹

farma-markovic.gif
 
Pa da, ponavlja se efekat koji je ta 2. pozicija imala na Jermeniju prošle godine, i još je Jermenija prošla sa solidnog 6. mesta, nije bila borderline, a mesec i po dana pre evrovizije se drvilo o njihovom prolasku u finale zbog 2. pozicije.
 
Mislim da su fanovi čak i više izdrameli zbog Teya Dore nego zbog Jermenije prišle godine, a za tu reakciju možemo da se zahvalimo na pozicije Konstrakte i Luke.
 
Pored usaglašene reakcije fandoma na RO, jako me raduje i to kako na pesmu reaguju ljudi koji nisu pretežno evrovizijski blogeri i ytuberi. Pregledao sam dosta toga i primećujem doslovno identične reakcije oduševljenja smo imali mi ovde i oni koji ne razumeju jezik, a to znači da je ona savršeno uspela da scenski iznese i prenese emociju i da je vizuelni deo pun pogodak. Ok, ima u znatno manjem delu i onih koji imaju sitne zamerke ili im je pesma samo ok i pristojna, ali nisam naleteo ni na jedan potpuno loš komentar, ili nekoga da je bez utiska (ne računam fejk reakcije onih koji su čuli sve redom i redovno pratili PzE).

Naravno, to nije nužno reper za to kako će tvt reagovati u maju, ali mi je zanimljivo kako su doživljaji pesme i nastupa prilično ujednačeni 🥰
 
Upravo ovo sto dodo kaze, ja danas pogledah reakciju jednog Poljaka, koji cini mi se uopste nije neki fan Evrovizije. Prvo je pustio spot, pa onda prebacio na nastup uzivo i bio odusevljen, prvo njenom interpretacijom, a onda kako je to prenela na scenu. Odmah je rekao da je to sigurno njegov top 5.
Videlo se, da je iskreno i spontano to receno i da nije cuo pesme milion puta.
 
Pa da, ponavlja se efekat koji je ta 2. pozicija imala na Jermeniju prošle godine, i još je Jermenija prošla sa solidnog 6. mesta, nije bila borderline, a mesec i po dana pre evrovizije se drvilo o njihovom prolasku u finale zbog 2. pozicije.
Ta 2. pozicija je bauk samo zato što su uglavnom tamo stavljali loše i prosječne pjesme koje su naravno ispale, a ispale bi sa bilo koje pozicije, kad god su na 2. poziciju stavili iole bolju pjesmu, kao recimo Brunette, Nathan Trent, Michal Szpak itd., te pjesme su prošle u finale i to komotno
 
Da se manifestuje rezultat Jermenije od prošle godine u polufinalu... i da u finalu dobijemo 11-tu poziciju u slučaju prve polovine ili 17-tu poziciju u slučaju druge polovine, i ja sam zadovoljan 🤞
 
Ružno je napisati tzv. Bošnjaci i Goranci.

Rekao bih da Undercover projektuje - možda će on doživljavati frasove. To ne očekujem od srpske javnosti kojoj će ta tema biti zanimljiva minut i momenat.
Mahaha, na tvoju žalost neću (barem ne u mjeri tvojih frasova zbog Breskve lol), u tom slučaju ću vjerovatno prestati da pratim takmičenje a možda već i od iduće godine smanjim na minimum ukoliko se žiri sad uneredi po Teodori... 🤡

Minut i momenat bi srpsku javnost zanimalo Kosovo na Evroviziji ukoliko bi došli kao gosti na jednu ili par godina pa da se i proguta nekako, međutim njihovo stalno prisustvo po učešće Srbije može se odraziti isključivo negativno uostalom živi bili pa vidjeli, ovdje se kmečalo zbog potencijalnih protesta nezadovoljnih Breskvičara ispred RTS-a ukoliko Olja ne dozvoli da se u Jevropi čuje pjesma o Kosovu a ukoliko se isto to Kosovo pojavi kao redovni učesnik navodno neće biti nikakvih reakcija od strane naroda - sure Jan, pri tom domaći mediji bi svake godine samo izvještavali o tome šta je *kosovski predstavnik izjavio ili uradio, stvorila bi se trajna toksična atmosfera i sve bi se svelo na prepucavanje dvije strane a muzika bi bila u desetom planu.

Napisao sam da su tzv. Bošnjaci jer se muslimansko stanovništvo slovenskog porijekla na Kosovu nikad tako nije izjašnjavalo do prije koju deceniju, otprilike isto k'o kad bi se niotkuda pravoslavci u istočnoj Slovačkoj jednog dana sjetili da su Srbi lol. :geek:
 
Back
Top