rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Stvarno je nejasno ovoliko kmečanje nad rezultatima države koja je u zadnjih 8 nastupa 7 puta bila u finalu i u tom periodu ostvarila dva top 10 plasmana. U ukupno 15 nastupa, 12 finala, pobjeda, top 3, 5., 6., 10. mjesto...
Ja ne znam što bi onda trebale napraviti države poput Hrvatske, Slovenije, Gruzije, Latvije i sličnih? Trebali smo tom logikom spakirati kofere već odavno.

Konstantno vam je netko nešto kriv i uvijek vas netko mrzi, a suština je da ste očito samo razmaženi jer ajme, Teya Dora je na <1% na kladži za pobjedu. A još nisu ni probe počele, jbt....

Ako mislite da svake godine možete biti primijećeni, u vrhu i ne znam šta, žao mi je ali to je nemoguće, čak ni Švedska nije uvijek bitna
E pa sad mogu obrisat svoj post koji sam krenuo pisat 😅
 
Meni je bitnije da nastup bude fenomenalan i da naš tim da sve od sebe da to izgleda još bolje nego na PZE, da Teya otpeva najbolje što može. A ako Evropa, i pogotovo žiri, ostanu gluvi na to, bože moj, svakako nije prvi put.
 
Last edited:
Već vidim kad prođe bolje nego što joj se predviđa kako pišu "Ali prošla je gore od očekivanog".
 
Teyi ne zameram ništa, očekujem još bolji nastup nego na PZE, ali žali bože truda i rada. Nadam se da će imati ozbiljnu karijeru u Srbiji.
 
Kako dani prolaze, sve vise me je strah. To je jace od mene, znam da ne treba da se stresiram. Ali Teya Dora ne zasluzuje da ispadne u polufinalu. Prosto ne zasluzuje.
 
Čak mislim da nije ni slabo propraćena u medijima, ima je, nego se narod zasitio i nje i ESC za vreme PzE. Novi hajp se stvara nakon polufinalnog nastupa kad će mnogi pojesti sopstvene bombone.
 
Ovo i nije pesma za hajp i masovne glasove publike nego se pre svega oslanja na podršku žirija.

A jedva čekam da vidim kako će da glasaju.

pošto će nastup biti dobar, pesma je moderna pop balada, ona dobro peva, pa da vidimo šta je sad problem?
 
Od početka znamo da je ovo test za žiri, ne znam što je to sad udarna vest i razlog za paniku. Kako budu glasali to je i šta sad. Znaćemo da možemo da se uzdamo samo u TVT i takve pesme šaljemo u budućnosti.
 
Konstantna drama oko apsolutno svega, kao neki stil života. A setimo se samo "Teya treba da bude samo kompozitor" i ostalih bisera kad su izašle pesme za PZE.

I ako bude imala solidan rezultat, izgleda ni to neće biti zadovoljavajuće.
 
okreni obrni šta god Srbija pošalje ne valja, moguće da je ipak problem u tome što je to Srbija.
Dobro, za žiri nam je svima jasno da nas skoro svake godine namjerno sabotira jer smo Srbija, ko god misli da je suprotno takvima fali po koji šaraf u vugla...

Zato se i javni servis mora malo trgnuti ako želi primijećenije rezultate da imamo jer se od dobrote 'ljeba nećemo najesti, pa Grci ne bi bili dva puta za redom u top 10 sa Stefanijom i Amandom da nisu imali dogovorene žiri glasove sa Bugarskom, Kiprom, Moldavijom i Rumunijom koji su bili preprovidni...

Ne znam zašto se ne vidi sa Grčkom i Kiprom pa da se ugovori neka razmjena bodova pošto su i oni ostali sami bez svog bloka a i mi bez svojih sigurica u vidu Sjeverne Makedonije i Crne Gore, ne moraju to biti 12-ice ali neki srednji poeni od kojih svaka strana može profitirati što da ne, Kiprani su vjerovatno i pokušali prošle godine da nam se malo dodvore s obzirom da je Andrew otpjevao Marijinu pjesmu al' eto naš žiri ga je svejedno iskulirao. :alien:

S druge strane kampanja za ''row'' glasove da se sprovede sa BiH, Sjevernom Makedonijom i Crnom Gorom pod obavezno, dosta smo mi bili dostojnity i pristojnity dok gledamo kako raznorazni otpaci prolaze bolje od nas.

Ukoliko ne skočimo poslije proba na kladionici onda da se uloži i u njih koliko se može, to na Teodorin budžet svakako neće uticati jer će imati spremljen nastup, prosto - koliko para toliko muzike, na sve načine treba pokušati i probijati se da ne bi poslije bilo šbbkbb.
 
Back
Top