rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Nevezano za Evropu i konačni plasman, i ja moram da primijetim da se nije dovoljno promovisala pjesma a ni Teya u narodu za ovih mjesec i po. Nadam se da će krenuti aktivna i jaka promocija u naredne 3 sedmice, prosto se mora odraditi.
A kad sam ja juče pisao da je potrebna jača promocija, skočilo je njih 10 sa spikom kako se bespotrebno ''dRaMi'' i kako je zapravo sve ok, danas odjednom druga priča... 😂 Never mind.

Poslao sam jutros mejl RTRS-u sa pitanjem da li planiraju ugostiti predstavnicu Srbije ili ako Teya ne bude u mogućnosti lično da doleti u Banja Luku usljed predstojećih obaveza onda barem preko video poziva da se uključi u tipa Jutarnjem programu i onda isto pred samu Evroviziju u nekom špic terminu, bilo bi poželjno da se u više navrata ponavlja na koji način ljudi iz BiH mogu pratiti takmičenje i da im se objasni način glasanja, albanski predstavnici svake godine ne silaze sa prištinskih kanala a i ove će maksimalno iskoristiti pogodnost ROW-a dok kod nas se ništa ne radi po tom pitanju...

Ti si bješe organizovao glasanje iz Grčke za Nevenu 2019-e u polufinalu a tad je Srbija od njihovog televotinga dobila neke pristojne poene što je zadnjih godina rijetkost, znači sve je moguće samo se treba pokrenuti s mrtve tačke.
 
Glasao sam ja iz Grčke, imao 2 broja pa sam uspio sa jednog 20, sa drugog 10 (čini mi se) puta obe večeri. U polufinalu je bila 5. a finalu je bila 14. Nevena kod njih, možda sam pogurao, plus je drugarica Jermenka rekla da glasam i sa njenog tableta par puta 😂

A sad planiram da uzmem i njemački broj, treba mi za ljeto tako da ću glasati u utorak i subotu 20x 🔥

Za RTRS i Teyu ne znam, djeluje mi kao da su se svi o'ladili od Evrovizije nakon 2013. (u oba entiteta) ali što da ne, treba probati. Najkorisnije bi bilo na BN da ode, to najviše domaćih i dijaspore gleda iz RS 😂
 
@Majsta94
Ahaha, za BN sam i zaboravio da postoji a to i jeste bukvalno dijasporska televizija a i gledanija je od RTRS-a u svakom slučaju, iz Beograda joj je Bijeljina i bliža nego Banja Luka + takmičenje se održava u sedmici poslije Uskrsa kad će biti masa novopečenih dijasporaša kod svojih na odmoru u Srpskoj a koji istovremeno imaju i naše kartice pa će biti u mogućnosti da glasaju... :cool:

Ma hlađenje od ESC-a je u Srpskoj uslijedilo otkako je i Srbija postajala nebitnija na istom pa je hajp totalno splasnuo (izuzetak su godine kad su išle Uraganke i Konstrakta), mislim da nema puno uticaja to što BiH ne učestvuje osim što je svakako veliki minus što se više ni ne prenosi kod nas ni na jednoj televiziji, mada i prije je istočni dio ionako gledao više preko RTS-a nego preko BHT-a.

Sinoć mi je btw iskočio na fejsu klip od neke vlaške dijasporske stranice (lol) na kom Teya govori o svom porijeklu i rodnom gradu pa je nabrojala i masu tih mjesta po istočnoj Srbiji u kojima ima rodbinu tako da i oni pozivaju da se glasa za njihovu zemljakinju a istočna Srbija je ionako ispražnjena jer su svi po inostranstvu, vrijedi pokušati gdje god se pruža prilika da se reklamiramo.
 
Bas lepo, nisam znao da je ovde toliko ozbiljna ekipa :D
Pogledacu podkast.
Svaka cast na PZEu ove godine bas sam bio odusevljen kvalitetom.
Napravio sam i jedan video koji kao pokriva ono sto je meni ostalo upecatljivo od nastupa.
 
Dobar podkast, samo sto mislim da je nasa predstavnica zasluzila vise pohvala i komentara, a slusali smo o svedskim kao da su nasi… A ono svedski predstavnici nisu ni njihovi.
 
Kako nemamo nista?? Jesmo dobili ta 4 poena od žirija iz Švedske 2022.godina a nešto i u polufinalu??

Malo li je?? :D
 
Back
Top