rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Muzički stručnjaci su rekli svoje, a u njih se najviše i uzdamo.
 
Eurovoix.

Ovo mi, za sad, na osnovu samo pjesama, djeluje kao realan top 10 kod žirija. Možda nisam Njemačku toliko visoko očekivao, ali ne žalim se, pjesma mi je odlična i volio bih da prođe dobro
 
Po tome što je lijepa i dobro urađena balada sa odličnim vokalom pjevačice + na engleskom, naravno da je nešto što žiri voli. Ni ovi se nisu ustručavali da glasaju, ne vjerujem ni da će ovi za 15-ak dana zvanični članovi žirija da mare puno za prozivke
 
Pozitivno iznenadjenje mi je Jermenija, a sokantno Ukrajina. Ostalo sve ocekivano. I voleo bih da Litvaniju ne izmasakrira ziri kako se cini da hoce.
 
Neko je pitao po čemu je Izrael prosao tako dobro kod zirija?

Možda zato što ona dobro peva i što je pesma dobra, to je pesma za koju bi uvek glasao žiri, tako da Izrael ce dobro proci kod zirija, a s obzirom koliko Izraelaca zivi u Evropi ocekujem i jako dobro da prodju kod publike.
 
Pa ništa nije isključeno haha mislili smo da će žiri da je spusti a publika da glasa jako, a sad se čini da se ovo prvo ipak neće desiti
 
Ne verujem da ce ziri dovoljno glasati za Izrael da pobedi. Ocekujem ovako neko 7. mesto kod zirija i top 5 ukupno bez problema, ali pobedu tesko.
 
^ isto, ne vidim realnost u kojoj Izrael sveukupno baš pobeđuje, ali da će biti naguran vrlo visoko, možda i neki top 5, to mi je od starta delovalo vrlo moguće, a sada već skoro i pa izvesno.
 
A ne znam bude i tu odstupanja. Svakako postoji i ono eksponencijalno računanje bodova kada jedan član žirija može jednu državu u TOP 10 uvući.
 
Back
Top