rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Istina, ljudi najcesce tumace kladionice i OGAE glasanje u skladu sa tim koliko im se svidja pesma. Ali mislim da to cesto ide u oba smera, pa ako im se ne svidja pesma, onda i neko solidno stanje na kladionicama nista ne znaci. Meni se samo desilo x puta da ocekujem odredjeni plasman i budem poprilicno sigurna u njega, i ispadne suprotno na kraju. Ne nuzno za svoju zemlju, nego i za ostale zemlje kada pratim top liste fanova i kladionice. Tako da se mozda i ispostavi da su nam kladionice dobro predvidele plasman, ali mislim da ce se bolje videti kakve su nam sanse nakon prvih proba. Tako da se i dalje nadam 😅
 
Gledam bas Nevenin i Sanjin rezultat na ovom Eurojury glasanju. Bile su 25. i 20. mesto, pa ajde reci cemo da su postojale indikacije da ziri nece biti lud za nama. Ali ako ne budu glasali za Ramondu definitivno znaci da nas mrze, posto sada imamo potvrdu da se ljudima iz sveta muzike svidja pesma.
 
Stigle su zvanice... Tu su Filarri i Iva Lorens, i amasadorka Švedske
 
O AMAN VISE DA NAS MRZI NEKO, STVARNO VISE NASILJU STOP!

Rezultat ce biti u skladu sa zasluzenim i to je to! Milion boljih balada je bilo, favorizovane i od OGAEa, i zirija na ESCu pa pukle (gledam u tebe Patora Soler!!!). Dokle vise te price, svirate da ne kazem cemu, bukvalno vam je najbitniji rezultat sudeci po svemu sto pisete bez prestanka.....
 
Volim kada se provlače motivi pesme i koriste kao neki detalji za svašta nešto, u ovom slučaju ispraćaj i evo sad ovaj voditeljkin autfit. Tako mi se dopalo i 2022. godine kada su radili sa peškirima, krstićima i Kosjerina ispred VMA tokom čitanja glasova.
 
Kosjerina kad čita glasove obavezno lila obleku i lila Rosalinda cvet u glavi!
Voliiim je jako ali zaista se nadam da neće ona ove godine, što je dosta dosta je 😂 bolje bilo ko sa finala PZE-a ili neki prošli učesnik Srb nego ona.
 
Back
Top