rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Zadrzao bih sa PZEa onaj pocetak s nebom i morem, onu "eksploziju" na podu na prvom refrenu, ljubicaste tackice na ekranima na poslednjem mostu i naravno cvetanje ramonde na kraju... to su mi bili upecatljivi momenti u nastupu.
Voleo bih da imamo para da izgleda kao da izlazi iz okeana sa mokrom kosom i penje se na stenu...
Možda i jesu nešto tako smislili... 🙃
 
mozda bih za zadnji refren stavio kao u spotu da ona svetlucajuca leteca zvezdica kruzi po sceni i celoj areni i na kraju kao da iz toga nikne ramonda, ko u spotu bas
 
Ja imam svakakve ideje o nastupu, mada vecina se krece oko upitno da li je izvodljivo, tesko da se uradi kako treba ili preskupo.

Nego jel se zna da li publika dobija instrukcije kako da se ponasa tokom odredjene pesme, npr mahanje svetlima ili pevanje. Kako to funkcionise?
Ukoliko neki nastup to zahteva, svakako daju instrukcije. Secam se za vreme Juniora 2019, da su zamolili sve u publici da upale svetla na telefonima. Ne znam tacno koji je nastup bio u pitanju, ne secam se, davno je bilo, a i ostarilo se 🤣🤭
 
Imaće publika ona svetleće narukvice sigurno, to je počelo u Malmeu baš.
 
Odoše u Malme

KOHPDFi.jpeg
 
Verovatno neće ni ustajati nešto puno sa stenčuge.
 
Od svega u šta se sumnjalo od početka najmanje treba da se sumnja u estetiku jer ovaj tim koji ona ima kida u tom smislu. To što ljudima prvo na pamet padnu neke balske haljine je druga priča. Haljina može da bude i skroz uz telo.
 
Pa neće biti sigurno dugačka balska haljina uz koju će da se saplete i padne dok se bude pentrala po kamenu. Haljine sa nastupa na pred esc žurkama su joj sve bile uz telo, pretpostavljam da će tako nešto biti i sad, a super bi bilo i nešto poput te iscepane haljine kakvu smo zamišljali ranije. Verujem njoj i njenom timu maksimalno.
 
Back
Top