rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Šou počinje u 00:30 po indijskom vremenu. Ali oni mogu da glasaju skoro 24 sata pre početka, odnosno nakon žiri probe i polufinala i finala.
 
Nisu ni bitni toliko ti glasovi, to je samo 1 set poena od 1-12, može se i bez toga svakako
 
Glasaju i u polufinalu.

Ovo je za polufinale:

Voting for viewers in non-participating countries – Rest of The World - will open after the end of the transmission of Dress Rehearsal 2 of both Semi Finals, the previous evening, and closes at the beginning of the Live broadcast.

Voting for all viewers watching the Live Show will open after the last song is performed for approximately 15 to 25 minutes.

I ovo za finale:

Voting for viewers in non-participating countries – Rest of The World - will open after the end of the transmission of Dress Rehearsal 2 of the Grand Final, the previous evening, and close at the beginning of the Live broadcast.

Voting for all viewers will open before the start of the first performance in the live Show and close approximately 25 to 40 minutes after the end of the last performance.
 
Ne znam da li ste videli ali skočili smo na kladionici na 21.mesto....
Kao što mi nije bilo jasno zbog čega smo se odjednom "strmoglavili" na kladionici pre nekog vremena, tako mi sada nije jasno kako odjednom skačemo..
Možda sam nešto propustila!! 🤔
 
To su sitne razlike, pa se u skladu sa tim i menja. Nije to nešto bitno, jer se radi o kvotama za pobedu, a u tom krugu svakako nismo. Bitnije su one za prolazak u finale i odvojene za žiri i tele glasanje.

Inače, Ukrajina stigla do 15%, još malo pa da prestigne Švajcarsku. Hrvatska stoji loše u kvotama za žiri, tek na 7. mestu, vadi ih procena za glasove publike.
Irska je dosta napredovala, na 7. mestu.
 
Inače, Ukrajina stigla do 15%, još malo pa da prestigne Švajcarsku. Hrvatska stoji loše u kvotama za žiri, tek na 7. mestu, vadi ih procena za glasove publike.
Irska je dosta napredovala, na 7. mestu.
Irska je baš, baš napredovala. Na početku sezone oko 30. mesta a sada će i Francusku da prešiša i biće na 6. mestu.
 
Stvarno mi nisu jasni komentari. Toliko vas je botovalo ovde za Teya Doru za vreme PZE, a sada joj predvidjate sigurno ispadanje u polufinalu... I ne samo to nego se neki nadaju da ispadnemo... Neshvatljivo. Ne mozete ocekivati da svake godine budemo u top10, pa i da prodjemo u finale. Sto se duze takmicimo, bice i boljih i losijih rezultata. Pogledajte primer Hrvatske. Koliko se dugo takmici, koliko flopova i evo prvi put za ne znam koliko godina imaju neku sansu za pokusajem kopije bizarnosti iz Finske prosle godine. Koliko je godina bese Portugalija cekala pobedu? 50. U svakom slucaju, producenti su preuzeli toliku kontrolu da verujem da ce nas sledece godine obavestiti da su vec odlucili pobednika pre takmicenja kako bi sou ucinili jos zanimljivijim, tako da sta god poslali, tesko da mozemo da se nadamo nekoj pobedi jos duzi period. Uostalom osim Ukrajine iz politickih razloga (kojoj je zagarantovana jos jedna pobeda u narednim godinama kako bi se pokazala pozrtvovanost Evrope u njenoj obnovi posle rata), niko iz istocne evrope nije pobedio jos od Azerbejdzana 2011, ako ga smatrate istocnom evropom, ili Rusije 2009.
 
Što se tiče zemalja sa srpskom dijasporu koje glasaju u prvom polufinale, prošle godine je Luke Black od Švedske dobio samo 1 bod, a od Njemačke nijedan.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top