rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Opet je forum dopustio da ga dve-tri osobe uvede u stanje kolektivne shizofrenije kao i sva 3 dana u prePZE sezoni. I da stoji tri minuta i ćuti, opet je naša, mi smo je birali i treba da je podržimo.
Pa mi podržavamo nju, ona je divna osoba, divan autor i zaslužuje svu našu podršku.

I jesmo nju birali, ali nismo biral glavurde u delegaciji. Oni našu podršku ne zaslužuju, a svakako je dobijaju svakog meseca preko računa za struju.
 
Kroz maglu se sećam da je Estonka prošle godine imala bruka režiju. Ne znam koliko to ima uticaja na žiri doduše.
 
Ovi sa RTS-a to shvataju kao napredak. Valjda ne znaju kako kladionice funkcionišu pa misle "u, što više to bolje, ohoho".

Nego gde li je Kristina, jel ćemo makar dobiti raport iz Malme-a i IKEA robne kuće, da ne bude da je išla za džabe
 
Atmosfera ovde je daleko od konstruktivne kritike. Ne kažem da nema ljudi koji zaista daju smislene komentare, ali ovde se već nedelju dana pravi narativ kao da je već ispala...
Pa dokle više da se bude politički korektan? Niko ne hejtuje ni Teju ni pesmu, već sve ostalo vezano za učešće Srbije na Evroviziji ove godine. A uglavnom kritika je na račun RTS-a i Šveđana.
Nije uopšte poena krajnji rezultat, već svi znaci koje dobijamo da potencijal pesme nije iskorišćen. Što je najgore, izgleda da nije ni na nivou sa PZE.
Da je sve urađeno sjajno i pored toga fejlujemo bilo bi mi žao, ali to je onda viša sila. Ovako ostaje gorak ukus.
 
Previše smo mi hvalili RTS zadnjih godina zbog truda oko PZE i oni su se ušuškali u te pozitivne komentare, a i postali malo (više) delulu.
Džaba sav trud oko nacionalnog finala kada zakažu onda kada treba da poentiraju. Kao da izgube sav entuzijazam kada odaberemo predstavnika i na Evroviziju odu sa nikakvom ambicijom nego se mole da će nas dijaspora ugurati u finale. Takav pristup ima i San Marino, samo što on jadan nema dijasporu.
 
Sve se nadam kada je BiH sa "Korake ti znam" prosla u finale u jednoj od najjacih ESC godina i s vise zemalja, mozda se i mi nekako provucemo
 
sto vise vas danas neka upali svecu u crkvi za teyin prolazak
Neka pali ko šta hoće, ali mislim da šanse za prolazak nisu problematične. Ne znam kako će na nastup da reaguju oni koji nikada nisu videli ili čuli pesmu.

Ovde je reč o tome šta smo dobili kao konačno rešenje, a što (deluje da) je daleko od originalne zamisle Teye i njenog tima i suštinski drugačije od nastupa u Beogradu.
 
Last edited:
Pozelimo nasoj predstavnici prolazak u finale, lep nastup i na kraju nadam se TOP 15, zato sto ce ziri prepoznati njen kvalitet, a nasim komsijama cestitam pobedu i vidimo se naredne godine u Zagrebu, i nadam se ponovo u Beogradu, u narednoj deceniji. Sto se tice kadriranja, na sajtu ESC UNITED su jako lepo opisali nas nastup, rekli su da ima dosta krupnih kadrova, kao na PZE, i kako pesma ide dalje, da polako evoluira u Evrovizijsku scenu sa publikom, i da je sve Ok. Ne mozemo svake godine biti najbolji. Ne moze svake godine sve da ide kako treba. Bice bolje, nijedna kladionica nam ne predvidja ne prolazak u finale, osim nas ovde.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top