rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Još mi je žalije kad pomislim koliko je Teya bila entuzijastična nakon pobede na PZE i koliko je sa radošću najavila podizanje nastupa na viši nivo. :( Očigledno da nije bila svesna sa kakvim će se problemima suočiti. RTS i SVT su realno najodgovorniji za ovo, verujem da mnoge stvari nisu bile u njenim rukama.
 
Pozelimo nasoj predstavnici prolazak u finale, lep nastup i na kraju nadam se TOP 15, zato sto ce ziri prepoznati njen kvalitet, a nasim komsijama cestitam pobedu i vidimo se naredne godine u Zagrebu, i nadam se ponovo u Beogradu, u narednoj deceniji. Sto se tice kadriranja, na sajtu ESC UNITED su jako lepo opisali nas nastup, rekli su da ima dosta krupnih kadrova, kao na PZE, i kako pesma ide dalje, da polako evoluira u Evrovizijsku scenu sa publikom, i da je sve Ok. Ne mozemo svake godine biti najbolji. Ne moze svake godine sve da ide kako treba. Bice bolje, nijedna kladionica nam ne predvidja ne prolazak u finale, osim nas ovde.
Ti juče: plašim se hrvatske pobede
Ti danas: vidimo se u Zagrebu

U meni su dve.mp3
 
Cak i da ispadnemo, sto se nece dogoditi, nije smak sveta. Jedino bi mi steta bila za Teyu, a za ostalo me briga bas.
Po meni ova kompozicija i dalje ima kapacitet za top plasman, a to sto mi analiziramo sitna crevca to je nesto drugo.
Teya svakako odskace u moru tih „cudnih” stajlinga i pesama, elegantna je i svedena, drugacija…
 
Previše smo mi hvalili RTS zadnjih godina zbog truda oko PZE i oni su se ušuškali u te pozitivne komentare, a i postali malo (više) delulu.
Džaba sav trud oko nacionalnog finala kada zakažu onda kada treba da poentiraju. Kao da izgube sav entuzijazam kada odaberemo predstavnika i na Evroviziju odu sa nikakvom ambicijom nego se mole da će nas dijaspora ugurati u finale. Takav pristup ima i San Marino, samo što on jadan nema dijasporu.
Nazalost cim prodje PZE oni se opuste. Misle da je sve sa PZE reseno. Urade copy-paste nastupa sa PZE. Ovaj put su unistili i to sa PZE, ali i dalje nije lose, i dalje verujem u prolazak, posto pesma svakako nije za iznad TOP 10 ni bila
 
Ti juče: plašim se hrvatske pobede
Ti danas: vidimo se u Zagrebu

U meni su dve.mp3
Tacno. Ne zelim da mracim ni nama, ni njima i mogu samo svima da pozelim dobar rezultat. Ovaj forum je pun negativne energije i ne zelim da doprinosim tome. Svi su naelektrisani. Postali smo virtuelna ludara
 
Ne nih bas bacao toliki hejt prema RTS-u. Definitivno su se popravili u odnosu na pre par godina. Mnogo vise se ulaze u to nacionalno finale i realno, pesme koje saljemo su mnogo bolje nego ono sto smo slali izmedju 2010-2020. Promenila su se i pravila ESC-a, producenti bukvalno biraju pobednike, nacin glasanja se promenio sa 'profesionalnim' zirijem, ogroman je uticaj kladionica, drustvenih mreza itd. Dve stvari koje RTS, po meni, treba da promeni u svom pristupu - Duska Vucinic koja se ne bavi ni P od PR-a, kao i mantru koju Olja ponvalja svake godine "Mi ne smemo da pobedimo jer je mnogo skupo" sto je potpuna budalastina i bas gubitnicki pristup, kao i vrlo ne fer pristup prema nasem predstavniku. Mislim, sta to znaci? Ako je drzava 2008 iskesirala novac za ESC, onda zamislite tek danas kada je ovom rezimu samo i iskljucivo bitna promocija. Verujem da je vatromet u Beogradu za dan drzavnosti kostao skuplje nego ceo ESC 2008.
 
Klasično trolanje, prvo se negativiše posle kad se ljudi otruju onda juuu šta vam je odjednom.
 
Ma ja ne vjerujem da je ovdje veca histerija nego moja nakon Dore 2021. i PZE 2023.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top